Cestovní pojištění lze uzavřít na kterémkoliv obchodním místě Poštovní spořitelny

Cestovní pojištění je možné uzavřít prostřednictvím kteréhokoliv obchodního místa Poštovní spořitelny (tj. na 9 pobočkách a expoziturách Poštovní spořitelny nebo na kterékoliv z cca 3400 pošt v celé ČR). Produkt je určen klientům Poštovní spořitelny, kteří mohou formou dodatku k postžirovému účtu uzavřít pojistnou smlouvu s IPB Pojišťovnou o pojištění léčebných výloh, příp. připojištění (úrazy, odpovědnosti, ztráty zavazadel atd.) při cestách do zahraničí. Pojištění může majitel účtu uzavřít pro 4 osoby prostřednictvím jednoho dodatku, aniž by byl prověřován jejich vztah k majiteli účtu, a to za shodných finančních podmínek. Pojistné sazby jsou zvýhodněny oproti běžné komerční nabídce pojišťovny. Počet uzavřených dodatků jedním majitelem účtu není omezen. Částka pojištění je zúčtována na vrub postžirového účtu bezhotovostně.

Účinnost pojistné smlouvy může být nejdříve ode dne následujícího po dni jejího uzavření. Na obchodní místě Poštovní spořitelny majitel účtu ihned obdrží kopii smlouvy, pojistné podmínky a současně i potvrzení o pojištění pro všechny pojištěné osoby. V případě požadavků klienta na změny podmínek pojistné smlouvy, storno a také žádostí o pojistné plnění se pojištěná osoba obrací na pobočky IPB Pojišťovny, jejichž seznam včetně telefonního spojení je uveden v pojistných podmínkách.

Milan Tománek
výkonný ředitel
Řízení komunikace ČSOB a její skupiny