Českomoravská stavební spořitelna partnerem Prague International Marathon

Českomoravská stavební spořitelna letos navazuje na úspěšnou spolupráci se společností Prague International Marathon z uplynulých let. ČMSS letos v rámci květnového závodu PIM zastřeší šestikilometrový nesoutěžní běh pro všechny vyznavače pohybu s názvem City běh s Liškou, který jistě jako podobné projekty z minulých let přiláká tisíce vyznavačů aktivního životního stylu. Největší česká stavební spořitelna srdečně zve všechny milovníky běhání na start svého závodu, který se uskuteční 19. května. Všem příchozím se tak opět naskytne možnost proběhnout se s Liškou historickým centrem Prahy.

ČMSS je největší stavební spořitelnou na českém trhu. V únoru 2002 podstatně vylepšila svou nabídku v oblasti úvěrů ze stavebního spoření a meziúvěrů. Velkou výhodu představuje pevná roční úroková sazba u úvěrů ze stavebního spoření ve výši pouhých 6 %. Meziúvěry jsou u Lišky k mání s pevnou roční úrokovou sazbou již od 6,3 %. Úrokové sazby ČMSS patří v současnosti k nejnižším na trhu. Důležité také je, že vedle uvedeného úroku již klient neplatí žádné další poplatky, a to ani za posouzení či vyřízení žádosti, ani za poradenství. Mnozí klienti si již v praxi ověřili, že ČMSS nabízí vůbec nejvyšší možný úvěr bez nutnosti zajištění, a to až do výše 150 tisíc Kč. Dokonce až do 500 tisíc Kč nepožaduje ČMSS od klienta jako zajištění nemovitost. Naprostou samozřejmostí je bezplatné profesionální poradenství.

ČMSS buduje svou obchodní politiku na dlouhodobém kontaktu s klienty. Profesionální poradenství, stejně jako přehledná nabídka možností, které klientům v oblasti úvěrů a meziúvěrů nabízí, jsou trvalou zárukou výhodné a dostupné alternativy při řešení bytových potřeb.

Hlavním akcionářem ČMSS je ČSOB, která vlastní 55% podíl. Největší evropská stavební spořitelna, německá Bausparkasse Schwäbisch Hall, vlastní v ČMSS 45% podíl.

Praha, 25. března 2002