České dráhy přicházejí s novou tarifní nabídkou pro zákazníky: SPOJENÍ KRAJSKÝCH MĚST ZA 140 KČ

Se zcela novým zákaznickým produktem přijdou České dráhy od 10. prosince 2006, kdy vstupuje v platnost nový jízdní řád. Cestujícím nabídnou možnost cestování mezi všemi krajskými městy v rámci ČR (včetně Prahy) za cenu od 140 Kč. Nová nabídka pod názvem eLiška (název symbolizující internetový prodej, rychlost a inteligenci) bude dostupná všem zákazníkům ČD – majitelům čipových In-karet/Rail plus pro cestování mezi dvěmi libovolnými krajskými městy v rámci ČR (detailní podmínky jsou specifikovány níže). Bez příplatku platí například pro vlaky kategorií EC, IC a Ex; v případě povinně místenkových spojů SC Pendolino představí České dráhy v následujících dnech také zvýhodněné podmínky pro cestování využívající právě nový produkt eLiška.

• Brno – Praha = 140 Kč
  • Ostrava – Praha = 140 Kč
  • Olomouc – Praha = 140 Kč
  • Ostrava – Plzeň = 140 Kč
  • Karlovy Vary – Ostrava = 140 Kč
  • a další = 140 Kč

Nová nabídka pod názvem eLiška (název symbolizující internetový prodej, rychlost a inteligenci) bude dostupná všem zákazníkům ČD – majitelům čipových In-karet/Rail plus pro cestování mezi dvěmi libovolnými krajskými městy v rámci ČR (detailní podmínky jsou specifikovány níže). Bez příplatku platí například pro vlaky kategorií EC, IC a Ex; v případě povinně místenkových spojů SC Pendolino představí České dráhy v následujících dnech také zvýhodněné podmínky pro cestování využívající právě nový produkt eLiška.

České dráhy při přípravě této nabídky vycházely z přístupu obdobného prodeji letenek u tzv. nízkonákladových dopravců i vlastních zkušeností v mezinárodní dopravě. V praxi to znamená, že produkt eLiška v sobě kombinuje následující atributy: