České aerolinie obdržely ocenění Nejlepší letecká společnost

České aerolinie (ČSA) získaly první místo v kategorii Nejlepší letecká společnost v rámci udílení cen TTG Travel Awards 2007 odborného časopisu TTG Czech. Kvalitu služeb a nabídku společností působících v cestovním ruchu hodnotila zhruba tisícovka profesionálů z oboru. Slavnostní ceremonie u příležitosti předání cen se uskutečnila 16. února v Planetáriu Praha. Pohár vítěze v rámci této prestižní ankety TTG si ČSA odnesly již posedmé.

„Tohoto ocenění si velice vážíme a to zejména v době sílící konkurence na domácím trhu. Svědčí o kvalitě produktu a také služeb, které poskytujeme klientům z řad cestovních kanceláří a dalších významných firem,“ uvedl Petr Pištělák, viceprezident pro marketing a produkt ČSA.

Mezinárodní časopis TTG je jedním z nejvýznamnějších titulů profesionálů cestovního ruchu, který více jak 50 let přináší nejnovější informace o trendech a událostech v oboru cestování v desítkách zemích. V České republice časopis vychází již 16 let.