České aerolinie jsou opět Nejlepší leteckou společností

České aerolinie získaly za rok 2007 první místo v kategorii Nejlepší letecká společnost v rámci udílení cen TTG Travel Awards 2008. Ocenění udělují každoročně odborníci v oblasti cestovního ruchu - čtenáři odborného časopisu TTG Czech. Pohár vítěze v rámci této prestižní ankety si České aerolinie odnesly již poosmé.

„Získané ocenění svědčí o kvalitě služeb, které poskytujeme cestovním kancelářím a dalším firemním klientům, ale také dobré pozici, kterou si společnost přes sílící tlak konkurence stále drží,“ uvedl výkonný ředitel marketingu a řízení segmentů Českých aerolinií Jan Kaše, který cenu v sobotu na slavnostním večeru přebíral.

V kategorii Nejlepší letecká společnost hodnotila kvalitu služeb a nabídku leteckých společností působících i na českém trhu zhruba tisícovka profesionálů z oboru. Slavnostní ceremonie u příležitosti předání cen se uskutečnila v sobotu 9. února v resortu Svatá Kateřina na Vysočině.

Mezinárodní časopis TTG je jedním z nejvýznamnějších titulů profesionálů cestovního ruchu, který více jak 50 let přináší nejnovější informace o trendech a událostech v oboru cestování v desítkách zemích. V České republice časopis vychází již 17 let.