Česká spořitelna zahájí 10. června 2005 další výplaty náhrad klientům KTP Quantum z GFO

Česká spořitelna zahájí 10. června 2005 další kolo výplaty náhrad poškozeným zákazníkům společnosti KTP Quantum z Garančního fondu obchodníků s cennými papíry. Lhůta pro výplatu náhrad potrvá od 29. července 2005.

Výplata v celkové výši 5,6 milionů Kč se týká 334 klientů bývalého obchodníka s cennými papíry KTP Quantum, kteří dodatečně zkompletovali a předali GFO potřebné doklady a o dědice, kteří ukončili dědické řízení. Výplata bude provedena na základě smlouvy, kterou s Českou spořitelnou uzavřel Garanční fond obchodníků s cennými papíry.

Prostředky budou vypláceny na pobočkách České spořitelny buď v hotovosti nebo převodním příkazem, podle přání klienta. Podrobné informace k výplatám najdou klienti bývalého obchodníka s cennými papíry KTP Quantum v dopise, který jim Fond a Česká spořitelna v těchto dnech rozesílá. Výplaty klientům, kteří si ve stanovené lhůtě nestačí náhradu vyzvednout, bude Fond ve zhruba kvartálních cyklech opakovat.

Klára Gajdušková
tisková mluvčí České spořitelny, a.s.