Česká spořitelna umožňuje klientům různé frekvence výpisů

Od 1. ledna 2006 Česká spořitelna nabídne svým klientům výběr různých frekvencí výpisů ze sporožirových účtů, nově si majitelé kont budou moci sjednat týdenní a kvartální frekvence. Výpisy z účtů budou mít také nový design a jsou tak přehlednější než dříve. Poslední novinkou je bezpečnostní prvek, díky němuž už nebude možné výpis jen tak zkopírovat.

Nabídkou nových frekvencí reagujeme na vysoký zájem našich klientů a pokračujeme tak v rozšiřování a zkvalitňování nových služeb našim klientů, říká Petr Bobysud, ředitel odboru Klientské segmenty České spořitelny.

K pravidelnému měsíčnímu vyhotovování výpisů z účtů nyní přibyla také možnost sjednat si frekvenci týdenní a čtvrtletní. Za vygenerování týdenního a měsíčního výpisu klienti zaplatí 5 Kč, za kvartální variantu pak 12 Kč. Novou frekvenci si klienti mohou sjednat v pobočce. Nová změna se týká pouze sporožirových účtů, u běžných tato možnost již existuje. Novým designem se staly výpisy ze sporožirových účtů srozumitelnější, na výpisech z různých typů účtů jsme sjednotili pojmenování položek stejného druhu, nové uspořádání položek je zároveň přehlednější. Novinkou je také bezpečností prvek proti kopírování výpisů.