Česká spořitelna nabízí speciální program pro seniory

Od začátku ledna si mohou klienti České spořitelny založit výhodný účet Senior, který zahrnuje sadu produktů a služeb. Účet Senior je určen všem klientům starším 65 let nebo těm, kteří pobírají starobní či plný invalidní důchod. Program zahrnuje kromě sporožirového účtu se zvýhodněnou úrokovou sazbou také platební kartu k programu zdarma a jeden výběr z bankomatu měsíčně zdarma.

Klienti si mohou vybrat ze dvou typů debetních karet – Maestro nebo VISA Electron. Zároveň jsou majitelé účtu Senior automaticky zařazeni do Bonus Programu České spořitelny, v jehož rámci se klientům průběžně načítají body za platby kartou u všech tuzemských i zahraničních obchodníků a za dobíjení kreditu mobilního telefonu v tuzemském bankomatu. Nasbírané body mohou vyměnit za zajímavé odměny.

Další výhody, které program Senior nabízí:

• Sporožirový účet se zvýhodněnou úrokovou sazbou.
  • Produkty využívané v rámci programu jsou zdarma po celou dobu trvání programu.
  • Přechod z a do ostatních programů České spořitelny je zdarma.
  • Při přechodu na program Senior z jiného programu České spořitelny nebo klasického sporožirového účtu je zachováno číslo účtu.
Sazby Senior konta
Položka Cena dle sazebníku ČS
Minimální vklad při založení 100 Kč
Balíček/měsíčně 25 Kč