Česká spořitelna nabízí kreditní kartu pro studenty a k hypotéce

Od srpna 2005 Česká spořitelna nabízí kreditní kartu pro studenty vysokých škol. Ti si nyní mohou v rámci Programu Student+ vybrat mezi sjednáním kontokorentu nebo vydáním kreditní karty Kredit+ Visa Electron. Další novinkou je nabídka kreditní karty k hypotečnímu úvěru. Klientům, kteří si v bance sjednají hypotéku, může být jako bonus nabídnuta předschválená kreditní karta. Česká spořitelna také od druhé poloviny srpna začne vydávat služební kartu MasterCard Business a nový typ odměny Bonus programu.

Nová kreditní karta Kredit+ Visa Electron je rozšířením nabídky Programu Student+. Studenti si tak mohou vybrat mezi sjednáním kontokorentu nebo vydáním kreditní karty. Podmínky pro vydání karty se neliší od těch pro otevření kontokorentního účtu. Žadatel musí být majitelem účtu Student+. Výše úvěru závisí na ročníku studia: 10 000 Kč je určeno studentům prvního ročníku vysoké školy, 20 000 Kč studentům druhého a vyššího ročníku vysoké školy a prvního ročníku denního doktorandského studia. Karta je po celou dobu vedení Programu Student+ zdarma bez ručitelského závazku a držitel může využít bezúročného období až 45 dní.

Předschválená kreditní karta k hypotéce je jakýmsi dárkem. Klientovi může být při projednávání nového hypotečního úvěru nabídnuta kreditní karta Kredit+ Visa Classic Partner či Kredit+ MC Partner s úvěrových limitem 30 000 Kč nebo Kredit+ Visa Electron s úvěrovým limitem do 24 000 Kč. Klient tak získá finanční rezervu pro neočekávané situace a vydání i vedení karty první rok zdarma.

V druhé polovině srpna začne Česká spořitelna vydávat také novou služební embosovanou kartu MasterCard Business. Karta je zajímavá především cenově, roční poplatek činí pouze 400 Kč. Lze k ní dokoupit volitelné cestovní pojištění Comfort i Comfort family nebo dokoupit pojištění zneužití karty.

S novinkou přichází od září i Bonus program. Klienti budou mít možnost dobít kredit svého mobilního telefonu za našetřené body v Bonus programu.