Česká spořitelna je čtyřnásobným vítězem v soutěži Banka roku 2006

V soutěži MasterCard Banka roku vyhrála ČS celkem ve čtyřech klíčových kategoriích

Česká spořitelna získala v pátém ročníku soutěže MasterCard Banka roku 2006 jako první banka v historii této soutěže ocenění Banka roku i Nejdůvěryhodnější banka roku. Titul Bankéř roku obhájil opět generální ředitel ČS Jack Stack a produkt Hypotéka na počkání získal první místo v kategorii Hypotéka roku. Česká spořitelna tak získala první místo celkem ve čtyřech kategoriích, z nichž tři obhájila.

„Fakt, že Česká spořitelna obsadila první místo ve všech klíčových kategoriích považujeme za obrovský úspěch a motivaci pro pokračování v naší práci. Velice si vážíme důvěry, kterou nám opětovně projevili naši klienti a zvolili nás Nejdůvěryhodnější bankou roku. Obhájit toto pro nás tak důležité ocenění již potřetí považujeme za jeden z našich největších úspěchů. Je to důkaz vysoké úrovně poskytovaných služeb České spořitelny, která se odráží v našem strategickém programu – Banka první volby,“ uvedl Martin Škopek, člen představenstva a náměstek generálního ředitele ČS. „Náš velký dík patří také odborné porotě a samozřejmě všem zaměstnancům celé Finanční skupiny České spořitelny, kteří každodenně s vysokým pracovním nasazením vytvářejí image České spořitelny,“ dodal Škopek.

V srpnu letošního roku byla Česká spořitelna např. oceněna veřejností jako Nejslušnější banka roku 2006 v anketě vyhlášené portálem Bankovnipoplat­ky.com ve spolupráci s deníkem Metro a finančním serverem Měšec.cz. První místo získala také v tradiční každoroční anketě Best of Prague 2006, v kategorii Best Banking and Financial Services (Nejlepší bankovní a finanční služby) v Praze.