Česká podnikatelská pojišťovna otevírá nové prostory oblastního ředitelství v Brně

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) informuje o přesídlení oblastního ředitelství Brno do nových prostor.

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group informuje o přestěhování svého oblastního ředitelství v Brně. Nově bude nyní brněnské ředitelství sídlit na ulici Benešova 14/16. Slavnostní otevření nových prostor se uskuteční 19. března 2008 od 11 hodin za přítomnosti hostů z řad klientů a obchodních partnerů. Pozvání přijali také představitelé státní správy a majitelé významných společností ve městě Brně. Podle slov oblastního ředitele Mgr. Rostislava Hadraby ČPP zkvalitňuje svůj servis a nabízí vyšší standard služeb občanům jihomoravského regionu, který patří k nejlepším oblastem z hlediska působení pojišťovny. Pod oblastní ředitelství v Brně spadá 9 poboček v rámci jihomoravského kraje a Vysočiny: Brno město I, Brno město II, Brno – venkov, Boskovice, Jihlava, Třebíč, Znojmo, Břeclav, Hodonín.

Na každém z těchto míst nabízí pojišťovna klientům své služby z oblasti pojištění motorových vozidel, domácností, domů a odpovědnosti občanů, pojištění majetku a odpovědnosti podnikatelů, životní a úrazové pojištění pro děti i dospělé, pojištění úvěrů a cestovní pojištění.