Byly předány certifikáty pro Nejlepší co-brandové platební karty MasterCard roku 2006

Společnost MasterCard reagovala na rostoucí význam co-brandových platebních karet v České republice a ocenila nejlepší z nich. Během včerejšího dne došlo ke slavnostnímu předání certifikátů pro vítězné karty.

Praha, 6. března 2007 – Zástupci společnosti MasterCard předali certifikáty potvrzující kvalitní práci vydavatelských bank v oblasti co-brandových platebních karet. Tento slavnostní akt tak uzavřel premiérové vyhlášení Nejlepších co-brandových platebních karet MasterCard roku 2006.

V kategorii Nejlepší novinka roku 2006 se certifikátem pro vítěze může pochlubit kreditní karta MasterCard Citi ČSA. Tato karta je vydávána ve spolupráci Citibank a Českých aerolinií. Její držitelé získávají s každou uskutečněnou platbou míle do věrnostního programu OK Plus Českých aerolinií.

Jako Nejlepší dlouhodobý projekt byly oceněny platební karty MasterCard Partner od České spořitelny. Česká spořitelna je vydává ve spolupráci s širokým segmentem partnerů z komerční sféry (např. ASKO, Čedok). Tyto karty umožňují svým držitelům možnost čerpání slev u více než desítky partnerských společností.

Kreditní karta Shell MasterCard od Citibank získala certifikát v kategorii Nejlepší co-brandová karta z hlediska přínosů pro klienta. Tato kreditní karta byla představena v listopadu 2006 a Citibank ji vydává ve spolupráci s provozovatelem čerpacích stanic Shell. Držitelé karet mohou čerpat bonusy v podobě 3 % slevy z ceny paliva u čerpacích stanic Shell a 1 % slevy ze všech ostatních nákupů placených touto kartou.

„Certifikáty udělené naší společností mají za cíl prezentovat vysokou kvalitu oceněných co-brandových platebních karet. Naše společnost chce tímto způsobem nejen vyzdvihnout kvalitní práci tuzemských vydavatelů, kteří se na rostoucí nabídce co-brandových platebních karet v České republice aktivně podílejí, ale také vyslat pozitivní signál o kvalitě těchto karet směrem k široké veřejnosti. Věřím, že naše snaha přispěje k dalšímu rozvoji sektoru co-brandových platebních karet v České republice,“ uvedl Ján Čarný, generální ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku, Slovensko a Polsko.