Ceny letenek klesly pod nulu! Se SkyEurope nyní můžete letět za -10,- Kč!

Praha, 17. října 2006 - SkyEurope Airlines, nejvýznamnější středoevropská nízkonákladová letecká společnost, jako vůbec první letecký dopravce v České republice nabízí letenky za -10,- Kč*.

Prodejní akce začíná v úterý 17. října a končí v neděli 22. října úderem půlnoci. Letenky za –10,– Kč* je možné rezervovat na internetových stránkách SkyEurope.com na lety mezi 1. listopadem – 15. prosincem 2006, a 9. lednem – 24. březnem 2007. Nabídka platí na všechny linky SkyEurope.

“Je to vůbec poprvé v historii, kdy mohou cestující z České republiky a dalších zemí, kde mají SkyEurope své základny, létat za ještě nižší cenu než zdarma! SkyEurope touto mimořádnou prodejní akcí znovu potrzují, že umožňují létat skutečně každému, a že v nízkonákladové letecké dopravě v regionu střední a východní Evropy jsou sktečným lídrem,” řekl Christian Mandl, generální ředitel SkyEurope Airlines.

Akce je součástí podzimní reklamní kampaně SkyEurope “ČAS na změnu” odstartované začátkem října. V rámci podpory prodeje letenek za –10 Kč budou SkyEurope distribuovat 20 tisíc letáků, na kterých je připevněná skutečná korunová mince.

Podmínky nabídky letenek za –10,– kč:
Rezervace: 17. října – 22. října 2006
Lety: 1. listopad – 15. prosinec 2006, a 9. leden – 24. březen 2007.

*Platí na všechny linky SkyEurope, jednosměrně. Nevztahuje se na poplatky. Nabídka je omezena kapacitou a je určena výhradně pro prodej přes internetové stránky www.SkyEurope.com