CENTRAL GROUP zahájil další etapu výstavby rodinných domů v Hostivici u Prahy

Společnost CENTRAL GROUP je investorem největšího současného projektu výstavby rodinných domů v České republice. Jedná se o výstavbu rodinných domů v Hostivici u Prahy v lokalitě Vilová čtvrť. Z celkem 360 domů a parcel je již většina prodána. Ceny za nové zděné domy s pozemky se zde pohybují od 2,8 milionu korun.

V srpnu společnost zahajuje v této lokalitě další etapu výstavby 46 rodinných domů, dvojdomů a soliterů. Jedná se o jednopodlažní domy s obytným podkrovím typu CENTRAL 1–2000 a 2–2000, dvojdomy Alfa+Omega a Delta.

Od loňského roku, co je tato lokalita v prodeji, zůstává v nabídce pouhých 20 rodinných domů, komentuje prodejní výsledky Ing. Eduard Šnek, pracovník prodeje společnosti CENTRAL GROUP.

V lokalitě Vilová čtvrť se nacházejí tři ukázkové domy – samostatně stojící dům typu IMPERIAL a dva vzorové řadové domy – typy ALFA a OMEGA. Otevřeno je každý den včetně sobot a nedělí od 10 do 18 hodin. Obchodní pracovnice zde podávají všechny informace týkající se kompletní nabídky CENTRAL GROUP.

Pomocí nového programu financování – volného splácení ceny, mohou klienti uhradit při podpisu smlouvy pouze 10% z ceny a zbytek splácí v libovolných splátkách kdykoliv podle svých potřeb až do jednoho roku od dokončení stavby, dodává Ing. Eduard Šnek.

Město Hostivice leží přímo na hranici západní části Prahy a má výborné dopravní spojení autem i hromadnou dopravou na metro směr Zličín a Hradčanská. V Hostivici se nachází mateřská i základní škola, zdravotní středisko, lékárna, Lidl a další obchody, restaurace, fotbalový stadion a tenisové kurty. Navíc město leží přímo u chráněné přírodní obory „Hostivické rybníky“.

Miluše Netolická
marketingová ředitelka