CENTRAL GROUP zahájí výstavbu rodinných domů v Praze 4 – Písnici

Na přelomu července a srpna začne společnost CENTRAL GROUP výstavbu 12 rodinných domů v lokalitě Nad Modřanskou roklí. Jedná se o nadstandardně řešené domy typu IMPERIAL s řadou doplňků. Ceny rodinných domů se pohybují od necelých 8 mil. korun včetně pozemku o výměře od 1073 m². Termín dokončení je stanoven na květen 2005.

Nadstandardní úprava domu zahrnuje dvougaráž s okny, obloukové vikýře, úpravu horního podlaží, úpravu koupelen, rozšíření balkonů, vnitřní a venkovní krby s krbovými komíny a další úpravy. K dispozici jsou čtyři pokoje, spojený obývací pokoj s kuchyní a jídelnou a dvě koupelny.

Osm domů v této lokalitě je již prodáno. O tuto adresu mají zájem především lidé, kteří chtějí bydlet v klidné oblasti s veškerým komfortem. komentuje Ing. Eduard Šnek, pracovník prodeje společnosti CENTRAL GROUP.

Čtvrť Písnice má kompletní občanskou vybavenost. To zahrnuje mateřskou i základní školu, zdravotní středisko, obchody s restauracemi, sportovní areál, krytý bazén, blízko se nachází i anglická mezinárodní škola. Nedaleký rybník Šeberák, Olšanský rybník a Kunratický les umožní výlety nejen na kolech. Dvě autobusové linky MHD jezdí na metro Kačerov a dvě na Anděla.

Miluše Netolická
marketingová ředitelka