Cena veřejnosti Zlatá koruna 2010 podruhé pro Internet Banku od GE Money Bank

[Tisková zpráva] Konto pro podnikatele Genius Business Active má bronzovou od podnikatelské veřejnosti.

Internet Banka od GE Money Bank obhájila prestižní Cenu veřejnosti v soutěži Zlatá koruna 2010. Získat podruhé v řadě zlatou medaili v Ceně veřejnosti se ještě žádné finanční instituci nepodařilo. Skvělým úspěchem je také bronzová medaile, kterou udělila podnikatelská veřejnost kontu Genius Business Active. Třetím místem pro Genius Business Active v Ceně podnikatelů Zlatá koruna 2010 GE Money Bank navazuje na úspěchy produktů pro podnikatele v předešlých ročnících Zlaté koruny.

„Názory našich klientů pro nás byly vždy důležité. Jsme proto rádi, že nás v letošním ročníku soutěže Zlatá koruna ocenili právě oni a dali naší Internet Bance svůj hlas v Ceně veřejnosti. Patří jim za to náš velký dík. Je to ocenění naší práce, a je o to větší, že tuto cenu jsme získali již druhým rokem po sobě,“ řekl Peter Herbert předseda představenstva a generální ředitel GE Money Bank. „Skvělým vysvědčením pro nás je i to, že letos ocenila i náš Genius Business Active podnikatelská veřejnost v kategorii Cena podnikatelů,“ dodává Peter Herbert.

Internet Banka

Internet Banka nabízí klientům intuitivní, přehledné a uživatelsky přívětivé prostředí, jehož prostřednictvím mohou spolehlivě ovládat své účty u GE Money Bank. Stačí pouze počítač připojený na internet a účty jsou klientům k dispozici z pohodlí jejich domova či kanceláře 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Vedle obvyklých funkcí jako je kontrola zůstatků nebo pohybů na účtu, zadávání platebních příkazů či prohlížení historie transakcí mohou uživatelé v Internet Bance zažádat o Expres půjčku, kreditní kartu nebo navýšení kontokorentního úvěru, založit spořicí účet, termínovaný vklad nebo Účet pravidelného spoření, nastavit si platební limity na své kartě, povolit či zakázat internetové transakce a mnoho dalšího. Kompletní přehled všech služeb, které Internet Banka nabízí, naleznete na www.internetban­ka.cz.

GE Money Manager

Na úspěchu Internet Banky ve Zlaté koruně 2010 má také velký podíl na českém trhu jedinečná aplikace správy osobních financí GE Money Manager, díky které mohou lidé jednoduše a efektivně řídit a plánovat své finance. Na základě údajů, které uživatelé zadají do aplikace GE Money Manager, se v grafech a tabulkách zobrazí výsledky hospodaření, ať již za uplynulé časové období nebo výhledově do budoucnosti. Všechny grafy a tabulky lze samozřejmě vytisknout nebo uložit přímo v Internet Bance. Klienti tak získávají dokonalý přehled o svých příjmech a výdajích. Ovládání usnadňuje přehledný design a příjemné uživatelské prostředí. Mezi základní funkcionality patří kategorizace transakcí, historie zůstatků a vizualizace či projekce osobního rozpočtu.

Genius Business Active

Konto Genius Business Active od GE Money Bank přináší podnikatelům výhody paušálních účtů, tedy transparentnost a svobodu ve využívání bankovních služeb. Majitel může využívat služby účtu neomezeně, aniž by se musel obávat celkové výše poplatků, protože platí jeden měsíční paušál místo poplatků za jednotlivé služby a transakce.

Genius Business Active nabízí v rámci jednoho měsíčního paušálu řadu bezplatných služeb a produktů zdarma bez skrytých poplatků, především:

• veškeré výběry z bankomatů GE Money Bank
  • vydání a vedení dvou platebních karet
  • příchozí a odchozí transakce zadané elektronicky
  • operace s trvalými příkazy a inkasy
  • změna PIN u platebních karet prostřednictvím bankomatu
  • využívání služby SMS servis
  • vedení a využívání služeb přímého bankovnictví

Pro právnické osoby GE Money Bank připravila balíčková konta Genius Business Active 10, 50 a 200 s téměř totožným složením produktů a služeb jako mají účty pro podnikatele. Jediný rozdíl je v počtu bezplatných transakcí (příchozích a odchozích zadaných elektronicky), který odpovídá číslovce v názvu balíčku.