CCB-Leasing snížil úrokové sazby

Společnost CCB-Leasing výrazně snížila úrokové sazby u svých leasingových produktů. Nové sazby teď začínají na 12 % p.a. K nákupu vozidla postačí záloha od 20 % kupní ceny.

CCB-Leasing, který v loňském roce získal 25% podíl na trhu financování ojetých vozidel na leasing, připravil pro své klienty na začátek letní motoristické sezóny příjemné překvapení. „Výrazným snížením úrokových sazeb chceme reagovat nejen na zlevnění peněz na finančním trhu po dubnovém snížení nejdůležitějších sazeb ČNB, ale především na rostoucí zájem o nákup ojetých vozidel,“ řekl Zdeněk Maryško, výkonný ředitel CCB-Leasing. Svým klientům CCB-Leasing nyní nabízí úrokové sazby od 12 % p.a. v závislosti na stáří vozu. K nákupu vozidla stačí klientovi záloha od 20 % pořizovací ceny.

Dceřiná společnost CCB-Credit dále motoristům na léto připravila úvěry na vozidla, motocykly, karavany nebo přívěsné vozíky s úrokovou sazbou 18,99 % a s možností zálohy od 10 % z pořizovací ceny předmětu koupě. Výše úvěru je v současnosti až 200 tisíc Kč. Výhodou úvěru oproti leasingu je především fakt, že se klient ihned stává vlastníkem vozidla. K vyřízení žádosti mu postačí občanský průkaz, druhý doklad totožnosti a potvrzení o výši příjmu. U úvěrů nad 100 tisíc Kč je potřeba ještě ručitel. Žádost o úvěr je poté vyřízena do 30 minut.

CCB-Leasing s.r.o. působí na českém trhu od roku 1997. Disponuje silným kapitálovým zázemím a know-how mateřské společnosti CC-Bank, která je na německém trhu nejsilnější finanční skupinou ve financování ojetých vozů. V loňském roce CCB-Leasing získal 25% podíl na trhu leasingu ojetých vozů v ČR. Ve spolupráci se svou dceřinou společností CCB-Credit nabízí možnost financovat u vybraných partnerů na úvěr i nákup náhradních dílů či opravy vozu.