CCB-Leasing očekává rekordní zájem o ojeté vozy

Společnost CCB-Leasing uzavřela v prvních třech čtvrtletích roku 2003 již více než 20 000 leasingových smluv. O více než 17,6 % tak již překonala výsledek celého loňského roku. V objemu financované částky je tento poměr ještě vyšší – o 35 %.

V letošním červenci jsme financovali druhý nejvyšší počet automobilů v celé historii naší společnosti, téměř 2800 smluv ve financované částce 310 milionů korun. Výsledky za měsíce září a srpen byly jen o něco málo nižší. Je to zřetelné potvrzení nového trendu, kdy se lidé stále více zaměřují na nákup osobního automobilu v letních měsících. Tradičně nejsilnějším obdobím pro leasing osobních a užitkových automobilů však stále zůstávají poslední tři měsíce roku. Je to způsobeno tím, že automobil se často stává i vánočním dárkem. Rovněž podnikatelé před koncem účetního roku investují do nákupu automobilů. S ohledem na tyto skutečnosti i dosavadní trend očekává naše společnost v závěru roku rekordy v leasingu osobních a užitkových automobilů. A to nejen s ohledem na ukazatele naší společnosti, ale i za celý obor, naznačuje vývoj do konce roku obchodní ředitel společnosti CCB-Leasing Pavel Ráliš.

Na poslední tři měsíce roku 2003 připravila společnost CCB-Leasing pro své klienty speciální bonus. Snížila úročení u téměř všech kategorií automobilů a ke každému vozidlu financovanému přes svou společnost přidává dárek v podobě balíčku autokosmetiky.

Společnost CCB-Leasing nabízí nejlepší služby v oblasti leasingu osobních a užitkových automobilů. Je jedním z hlavních leasingových partnerů společnosti AAA AUTO. Stabilní spolupráce obou společností se datuje od podzimu 2000.

Dana Tomášková
ředitelka odboru marketing