CARLIFE PMP ZNOVU UVÁDÍ EUROGAP® NA ČESKÝ TRH

Carlife PMP s potěšením oznamuje, že na český trh znovu uvádí EuroGAP® – produkt, který již téměř tři roky patří mezi nejžádanější produkty na trhu doplňkového pojištění motorových vozidel a který nyní nově pojišťuje společnost QBE International Insurance Limited, člen celosvětově působící skupiny QBE Insurance Group.

Pojištění EuroGAP® chrání investici do automobilu a před možným zadlužením vůči leasingové společnosti. Klienti jej mohou uzavřít přímo u společnosti Carlife PMP nebo u autorizovaných prodejců nových a ojetých automobilů. Pojištění lze uzavřít do 30 dnů od zakoupení vozu od prodejce na vozidla do stáří pěti let.

Pojištění EuroGAP® poskytuje plnou finanční ochranu na dobu tří let. Kryje rozdíl mezi kupní cenou vozidla a pojistným plněním z havarijního pojištění při totální škodě. Tento rozdíl totiž v případě krádeže nebo neopravitelného poškození není z havarijního pojištění hrazen.

Andrew Quirke, Managing Director společnosti Carlife PMP, říká:

Majitelé automobilů jsou si vědomi rostoucí kriminality i počtu dopravních nehod – proto je EuroGAP® u zákazníků, kteří si pořizují nový vůz, stále populárnější. Vzhledem ke skutečnosti, že amortizace vozidla v prvním roce dosahuje až 35 %, může být EuroGAP® pro zákazníka velmi efektivním nástrojem ochrany této jeho významné investice.

Společnost Carlife PMP je přesvědčena, že klientům nejen v České republice, ale v celé střední Evropě poskytuje vysoce kvalitní služby. Jejím dlouhodobým cílem je udržet si i v budoucnu pozici předního poskytovatele jedinečných produktů doplňkového automobilového pojištění.

Andrew P. Quirke
Managing Director, Carlife PMP spol. s r.o.