Carlife PMP rozšiřuje od května 2005 portfolio svých produktů

Carlife s potěšením oznamuje, že na trh uvádí produkt Long Life – pojištění mechanických a elektrických poruch pro nová motorová vozidla. Produkt je pojištěný u společnosti QBE International Insurance Limited - člena celosvětově působící skupiny QBE Insurance Group. Po úspěšném znovuzavedení produktu EuroGAP, jež proběhlo ve spolupráci s QBE na začátku tohoto roku, společnost Carlife věří, že trh ocení i tento komplexní záruční produkt, který zákazníkům při koupi nového automobilu dodává větší míru jistoty.

Pojištění Long Life navazuje na záruku poskytovanou výrobcem na nová vozidla a prodlužuje ji ze zákonem stanovené dvouleté lhůty na 3, 4 nebo 5 let podle volby zákazníka.

Klienti s pojištěním Long Life na 3, 4 nebo 5 let budou v daném pojistném období chráněni před vysokými náklady na opravy mechanických a elektrických poruch. Produkt však přináší i tu výhodu, že je možné ho při dalším prodeji automobilu převést na nového vlastníka, což významně zvyšuje prodejnost i cenu ojetého vozu.

Carlife PMP působí na českém automobilovém trhu aktivně již pět let a je velmi úspěšná v oblasti ojetých automobilů, kde uzavírá více než 3000 pojistek měsíčně s pojistným převyšujícím 250 milionů Kč ročně. Její vstup na trh nových vozidel odráží skutečnost, že čeští zákazníci stále častěji upřednostňují kvalitu a jistotu před samotnou cenou.

Andrew Quirke, Managing Director společnosti Carlife PMP, říká:
Každý rok dojde k nějaké poruše u více než třetiny všech motorových vozidel. Čím starší a čím technologicky dokonalejší vozidlo, tím dramatičtější nárůst souvisejících nákladů na opravy se dá předpokládat. Pojištění Long Life Vás ochrání před neočekávanými a neúnosnými výdaji, zbaví zbytečných starostí a zpříjemní požitek z jízdy automobilem.

Dlouhodobým cílem společnosti Carlife PMP je udržet si i v budoucnu pozici předního poskytovatele specializovaných produktů automobilového pojištění a vysoce kvalitních služeb zákazníkům v celém středoevropském regionu.

Andrew P. Quirke
Managing Director