CAC LEASING se představí na brněnském autosalonu

Na Mezinárodním veletrhu osobních automobilů Autosalon, který se řadí k nejvýznamnějším akcím svého druhu ve střední Evropě, nebude chybět ani společnost CAC LEASING. Od 2. do 9. června 2005 představí CAC LEASING své produkty i speciální nabídku odborné i široké veřejnosti v pavilonu G na stánku číslo 11.

Na letošním brněnském autosalonu si můžou klienti sami zvolit, které zvýhodnění od CAC LEASING je pro ně to pravé. CAC LEASING má připravenou časově omezenou nabídku v podobě produktu 3N Leasing, který je určen právě pro leasing osobních a užitkových automobilů. Tato nabídka skončí zároveň s posledním dnem autosalonu.

S 3N Leasingem má zákazník jedinečnou možnost čerpat jeden z vybraných benefitů – vždy ve výši pět tisíc korun – a zvolit si tak snížení mimořádné leasingové splátky ihned při koupi vozu, případně si vybrat libovolné autodoplňky v dané hodnotě. Dále lze čerpat slevu na servisní služby poskytnuté na zakoupené vozidlo do 1,5 roku od jeho převzetí nebo získat kartu CCS Bonus rovněž v hodnotě pět tisíc korun. Nabídka je určena soukromým osobám i podnikatelům. Díky donáškové službě CAC LEASING si může každý návštěvník autosalonu ihned udělat představu o možnostech financování představených modelů na leasing nebo při využití úvěrového produktu CAC CREDIT. Zástupci CAC LEASING budou po celou dobu trvání autosalonu připraveni na počkání přinést kalkulaci k vybranému modelu vozu. Nabídku financování CAC LEASING je možné využít pro všechny značky představených vozů.