CAC LEASING partnerem FIAT ČR v oblasti financování vozidel

Podpis rámcové smlouvy o spolupráci CAC LEASING se společností FIAT ČR v oblasti financování vozidel značek FIAT a ALFA ROMEO, spuštění akce „LEASING vyjde LEVNĚJI“

Praha, 24.7.2006. Spo­lečnost CAC LEASING uzavřela rámcovou smlouvu o spolupráci v oblasti financování nákupu vozidel s oficiálním dovozcem nových osobních a užitkových vozů značek FIAT a ALFA ROMEO, společností FIAT ČR. Spojením se silnou a stabilní finanční institucí získala společnost FIAT ČR pro zákazníky financující nákup vozidla leasingem ještě vyšší kredibilitu.

Od začátku července letošního roku je společnost CAC LEASING prezentována jako hlavní partner značek FIAT a ALFA ROMEO v oblasti financování nových vozidel a chystá řadu společných akcí zaměřených na zvýšení prodeje a financování nových vozů. Do spolupráce s CAC LEASING budou postupně zapojeni všichni dealeři obou značek v České republice. Od nové spolupráce s FIATem si společnost CAC LEASING slibuje zvýšení počtu uzavíraných leasingových smluv. „ V roce 2005, byl náš podíl u obou značek kolem 5 % a po roce spolupráce bychom rádi dosáhli úrovně kolem 30 %,“ oznámil plány společnosti Jaroslav Jaroměřský, ředitel divize autoleasingu.

Spolupráce byla zahájena akcí „LEASING vyjde LEVNĚJI“, jejímž cílem je zvýšit počet zákazníků kupujících vozidlo na leasing i přesto, že disponují prostředky na jeho celý nákup. Zákazník, který využije této nabídky, neplatí poplatek za uzavření tříleté leasingové smlouvy a skládá akontaci ve výši 70 – 80 % kupní ceny vozu. Úspora je chápána v tom smyslu, že zákazník nemusí zaplatit celou částku za pořízení automobilu, ale pouze 70 – 80 % kupní ceny a s rozdílem ve výši 20 – 30 % pořizovací ceny může libovolně disponovat. Cena pojištění je pro zákazníka s leasingem fixní po celou dobu splácení a vyjde levněji než u vozů koupených za hotové s běžnými sazbami pojištění.