Společnost CAC LEASING na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

Společnost CAC LEASING se zúčastní 49. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu, který proběhne ve dnech 1. – 5. 10. 2007 na Výstavišti v Brně. Veletrh je tradiční přehlídkou technických novinek v oblasti strojírenské techniky celého světa. CAC LEASING má svou expozici ve stánku číslo 55 v pavilónu Z.

CAC LEASING návštěvníci naleznou ve stánku 55 pavilonu Z. „Účastí na této akci doplňujeme nabídku ostatních vystavovatelů. Našim klientům financujeme koupi nejen osobních a nákladních automobilů, autobusů nebo jiné dopravní techniky, ale rovněž strojů a technologií,“ říká k účasti na Mezinárodním strojírenském veletrhu Erika Duchanová, ředitelka marketingu a komunikace CAC LEASING. „Mezinárodní strojírenský veletrh je pro nás jednou z posledních příležitostí, kde vystupujeme pod značkou CAC LEASING. Od 5. listopadu se totiž jméno společnosti mění na UniCredit Leasing CZ,“ dodává Erika Duchanová.

Členem renomované evropské finanční skupiny UniCredit Group je CAC LEASING již více než dva roky. V listopadu završí integraci do skupiny změnou jména společnosti.