BUSINESS Konto

• jednoduchý přístup ke kontokorentu
• efektivní správa financí
• úspora finančních nákladů získáním různých výhod a slev
• nepřetržitý přístup k finančním prostředkům
• výhodné provázání s řadou dalších produktů a služeb HVB Bank

BUSINESS Konto je ucelený soubor bankovních produktů a služeb vázaných na běžný účet. Je určeno pro fyzické osoby-podnikatele a právnické osoby, kteří upřednostňují elektronické platební systémy. „Veškeré produkty a služby obsažené v balíčku obdrží náš klient uzavřením jediné smlouvy. Za paušální měsíční poplatek ve výši 399,– Kč získá vše potřebné pro efektivní a spolehlivou správu svých podnikatelských financí“, řekl Jiří Báča, ředitel Odboru podnikatelské klientely.

BUSINESS Konto zdarma nabízí
• zřízení a vedení běžného účtu v Kč
• zřízení kontokorentu
• založení a vedení internetového bankovnictví Online Banking nebo vedení elektronického bankovnictví HomeCash
• mezinárodní platební kartu EC/MC nebo VISA Classic Card
• Business linku – telefonní bankovnictví
• měsíční výpis zasílaný poštou v ČR
• termínované vklady v Kč včetně převodu nadlimitního zůstatku
• trvalé příkazy – přijetí, změnu i zrušení u příkazů zadaných přes Online Banking

Úvěrový rámec – kontokorent umožní klientovi čerpat finanční prostředky hotově nebo bezhotovostně až do výše 400 000 Kč. Snadný přístup k úvěru je samozřejmostí.

Přímé bankovnictví nabízí internetové bankovnictví Online Banking, nebo elektronické bankovnictví HomeCash.
Internetové bankovnictví klientům zajistí elektronickou výměnu informací s bankou z kteréhokoliv počítače vybaveného internetovým prohlížečem při zachování maximální bezpečnosti. Umožňuje po celých 24 hodin denně sledovat aktuální zůstatky na účtech, provádět aktivní bankovní oeprace, jako jsou např. domácí a zahraniční patby, inkasa, aj.
HomeCash zprostředkuje elektronickou komunikaci s HVB Bank. 24 hodin denně umožní získávat aktuální informace o stavech účtů a zadávat příkazy pro tuzemská platební styk. Klient tak získá efektivní kontrolu správnosti zadání jednotlivých transakcí i celkových finančních toků své kanceláře.

Business linka – telefonní bankovnictví je další varianta přímého bankovnictví, která umožňuje získávat informace a nakládat s účtem prostřednictvím telefonu. Bez nutnosti navštívit pobočku je klient informován o zůstatku a pohybech na účtu a zadání termínovaného vkladu.

HVB Bank CZ je dceřinou společností rakouské Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), která je v rámci skupiny HVB Group odpovědná za trhy ve střední a východní Evropě. BA-CA provozuje vedoucí bankovní síť ve střední a východní Evropě s 900 pobočkami v 16 zemích, 20 600 zaměstnanci a 3,5 miliony klientů.