Buřinka rozšiřuje od dubna nabídku úvěru HYPO TREND o pevnou úrokovou sazbu

Stavební spořitelna České spořitelny uvádí od 1. dubna 2007 na trh překlenovací úvěru HYPO TREND s pevnou úrokovou sazbou a pevnou splátkou úvěru po celou dobu splácení. Současně Buřinka snižuje úrokové sazby a minimální měsíční platby na úvěr u všech typů překlenovacích úvěrů a významně zjednodušuje úvěrovou nabídku. Klient může získat u Buřinky překlenovací úvěr s roční sazbou už 3,95 % p. a. Za úvěr ve výši 500 tisíc Kč tak klient bude měsíčně platit pouze 2 600 Kč.

Nový úvěr HYPO TREND s pevnou úrokovou sazbou je určen klientům, kteří upřednostňují nízkou výši platby na úvěr a současně mohou použít jako zajištění úvěru nemovitou zástavu. Klient může úvěr splácet až 28 let. Roční úroková sazba úvěru je 4,85 %.

Orientace klienta v současné nabídce překlenovacích úvěrů Buřinky se stala velmi jednoduchou. Klient si může vybrat ze dvou typů úvěrů – TREND a HYPOTREND. Základním klíčem pro výběr úvěru je jeho zajištění. Překlenovací úvěr TREND je bez zajištění nemovitostí, úvěr HYPO TREND je s povinnou zástavou nemovitosti. U úvěru HYPO TREND se klient může ještě rozhodnout, zda zvolí úvěr s variabilní nebo s pevnou úrokovou sazbou. V prvním případě si klient zajistí nejnižší úrokovou sazbu z nabídky Buřinky, ve druhém stálost podmínek úvěrového vztahu po celou dobu jeho trvání.

Zjednodušení nabídky doprovází i snížení úrokových sazeb u úvěru TREND na 6,35 % p. a. (z původních 6,45 %), u úvěru HYPO TREND s variabilní úrokovou sazbou na 3,95 % p. a. (z 4,15 %).

Překlenovací úvěry TREND a HYPO TREND jsou určeny pro nové i stávající klienty bez rozdílu. Úvěr může klient kdykoli a bez sankcí zcela nebo částečně splatit. Navíc u úvěru HYPO TREND klient nemusí platit okamžitě úhradu za uzavření smlouvy o stavebním spoření a za uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru. Úhrady jsou hrazeny z došlých plateb.

Nabídka překlenovacích úvěrů Stavební spořitelny České spořitelny od 1. dubna 2007

• Úroková sazba překlenovacích úvěrů TREND
Název Minimální měsíční platba 3) Úroková sazba p. a. Typ úrokové sazby Splatnost úvěru Zůstatek na účtu (% cílové částky)
TREND 0,85 % z cílové částky 6,35% pevná (po celou dobu splatnosti) až 18 let 0 % až 20 %
0,70 % z cílové částky 20 % (včetně) a více

3) Platba zahrnuje u překlenovacího úvěru zálohovou platbu úroků a úložku na účet stavebního spoření, u úvěru ze stavebního spoření zahrnuje úroky a splátku jistiny.
4) Platba u překlenovacího úvěru je pevná na první 3 roky a zahrnuje zálohovou platbu úroků a úložku na účet stavebního spoření, u úvěru ze stavebního spoření zahrnuje úroky a splátku jistiny.

• Úroková sazba překlenovacích úvěrů HYPO TREND zajištěných zástavním právem k nemovitosti
Název Minimální měsíční platba Úroková sazba p. a. Typ úrokové sazby Splatnost úvěru Zůstatek na účtu (% cílové částky)
HYPO TREND 0,58 % z cílové částky 3) 4,85% pevná (po celou dobu splatnosti) až 28 let 0 % a více
0,52 % z cílové částky 4) 3,95% variabilní (pevná na první 3 roky)

Informace o úvěrech poskytují poradci v pobočkách České spořitelny a její externí partneři. Bližší informace je možné získat i na bezplatné informační lince ČS 800 207 207, SERVISU 24 a na www.burinka.cz.