British Airways snížila konečné ceny letenek až o 30 procent

Letecká společnost British Airways dnes zahájila prodej letenek do světových destinací za výjimečné ceny. Konečná cena zpáteční letenky do New Yorku klesla pod magickou hranici 10 000 korun, jednosměrnou letenku do Londýna lze pořídit již za necelé 2 000 korun. Letenky si zákazníci mohou zakoupit v období od úterý 13. ledna do pondělí 26. ledna 2009. Pasažéři se mohou těšit až na 30 % snížení konečné ceny letenek.

Cestující mají jedinečnou možnost naplánovat si svou dovolenou s předstihem a zakoupit si letenky do atraktivních destinací jakými jsou: New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Hong Kong, Johannesburg, Kapské město, Sydney, Wellington nebo třeba Londýn.

Pro naše zákazníky jsme připravili výjimečnou nabídku, která jim umožní nakoupit si letenky do světových destinací za velice atraktivní ceny. Pro příklad konečná cena zpáteční letenky do New Yorku je nyní pouhých 9 890 korun, říká Anna Ingham-Grant, obchodní ředitelka pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

Letenky do zmíněných destinací si mohou zákazníci rezervovat na webových stránkách ba.com a vztahují se na lety v období od úterý 13. ledna 2008 až do 30. června 2009*.

K nejoblíbenějším destinacím cestujících z České republiky patří již tradičně města Severní Ameriky a v poslední době jsme zaznamenali veliký růst zájmu o asijské a africké metropole, především Hongkong, Tokio a Johannesburg, dodává Anna Ingham Grant, obchodní ředitelka British Airways pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

* Prodej letenek do Austrálie a na Nový Zéland byl zahájen v úterý 6. ledna a trvá až do čtvrtka 29. ledna 2009. Let se musí uskutečnit v časovém rozmezí od 16. února 2009 až do 30. června 2009.