Boris Čuchran – nový člen představenstva LBBW Bank CZ

[Tisková zpráva] Členem představenstva LBBW Bank CZ se 2. ledna 2012 stal JUDr. Boris Čuchran. Bude zodpovědný za divizi personálního a privátního bankovnictví a divizi Market Management.

JUDr. Boris Čuchran (45) přichází do LBBW Bank z Generali Bulharsko, kde byl od roku 2009 generálním ředitelem, zároveň byl i generálním ředitelem společnosti GP Reinsurance, zajišťovny skupiny Generali PPF s působností v regionu střední a východní Evropy.

Ve své nové pozici se jako člen představenstva LBBW Bank bude věnovat zejména oblastem osobního a privátního bankovnictví, produktovému řízení, řízení segmentů a pobočkové síti banky.

Boris Čuchran má více než 17 let zkušeností z bankovnictví a pojišťovnictví ze zahraničí i z domácího trhu. Působil například v Paříži jako manažer pro Groupama International, pak jako senior management consultant v Deloitte Management Consulting, dále jako výkonný ředitel divize strategie v ČSOB v Praze a v rámci skupiny ČSOB pracoval i jako generální ředitel slovenské ČSOB Poisťovňy. Později zakládal a jako generální ředitel vedl  AEGON Pojišťovnu a.s. v ČR.

Boris Čuchran získal titul JUDr. na Právnické fakultě Univerzity Komenského v  Bratislavě, je rovněž absolventem prestižní francouzské instituce Ecole Nationale d’Administration v Paříži a vysokoškolské studium rovněž ukončil na Institutu mezinárodních vztahů v Moskvě. Hovoří plynně česky, slovensky, rusky, francouzsky a anglicky.

Je ženatý, má syna a volný čas tráví na horách, jízdou na kole či na koni a věnuje se historii.