Bluetone snižuje ceny ADSL a ADSL Plus

Bluetone, telekomunikační značka Českých radiokomunikací, v rámci zákaznické akce snížil ceny služeb ADSL a ADSL Plus. V termínu od 10. ledna do 15. dubna 2005 si zájemci mohou objednat rychlé připojení k internetu za velmi výhodných podmínek. Internet tak mohou zákazníci využívat první rok po připojení již od 699 Kč měsíčně za službu Bluetone Standard 512/128 3GB. Akční ceny se vztahují na nově zřízené služby a platí po celý první rok jejich užívání.

Zlevňování hlasových i internetových služeb je v tuto chvíli nedílnou součástí naší obchodní politiky, řekl dnes Ing. Jaromír Charvát, ředitel úseku telekomunikačních služeb ČRa. Dodal, že České radiokomunikace s podobnými akcemi pracují běžně a jejich výsledky jsou pro společnost příznivé.

V rámci akce Bluetone snižuje u služeb ADSL a ADSL Plus ceny prvních 12 měsíčních poplatků. Poté se cena upraví podle aktuálně platného ceníku. Akce ruší také poplatek za zřízení služby, které je zdarma u všech služeb ADSL a ADSL Plus, a to v obou variantách Standard i Profi. Při zřízení služby ADSL Plus poskytuje Bluetone pronájem modemu s jedním Eth. (USB) portem za 1 Kč.

Podrobnější informace o variantách těchto služeb naleznete na našich stránkách www.bluetone.cz, případně si je můžete vyžádat na naší bezplatné informační lince 800 400 200.

Ceník ADSL
Agregace Rychlost Datový limit Měsíční poplatek
1:50 512 / 128kbps 3GB FUP 699Kč
1:50 1024 / 256kbps 6GB FUP 799Kč
Poplatek za zřízení je u všech rychlostí a obou variant služeb ADSL 0,– Kč.

Akce je podmíněna uzavřením smlouvy na dobu minimálně 6 měsíců.

Ceník ADSL Plus
Agregace Rychlost Datový limit Smluvní hovorné
0Kč 1500Kč 2000Kč 2500Kč
1:50 512 / 128kbps 3GB FUP 699Kč 499Kč 399Kč 299Kč
1:50 1024 / 256kbps 6GB FUP 799Kč 599Kč 499Kč 399Kč
Poplatek za zřízení je u všech rychlostí a obou variant služeb ADSL Plus 0,– Kč. Pronájem modemu s jedním ETH (USB) portem 1,– Kč

Akce je podmíněna uzavřením smlouvy na dobu minimálně 12 měsíců.