BAWAG Bank: Zvyšujeme sazby na spořícím účtu na 3% p.a. !

Představujeme nový spořící účet. Peníze máte k dispozici kdykoliv, k účtu je zdarma internetové bankovnictví, příchozí platby a další.

BAWAG Bank CZ a.s. uvádí v těchto dnech na trh spořící účet s vysokým úrokem 3% p.a. Na rozdíl od konkurence jsou úroky připisovány měsíčně. Zdarma je otevření, vedení a zrušení účtu, všechny příchozí transakce, internetové bankovnictví, zřízení 1 trvalého příkazu, vklady hotovosti a čtvrtletní nebo roční výpis dle výběru klienta. Peníze jsou navíc kdykoliv k dispozici, není zde žádná výpovědní lhůta. Také není nutné mít běžný účet u BAWAG Bank. Účet je veden v CZK.

BAWAG spořící účet lze založit velice jednoduše, stačí kdykoliv zavolat na bezplatnou infolinku 800 700 800 nebo navštívit jakoukoliv pobočku vč. poboček ve vybraných supermarketech Billa. Ve vybraných pobočkách je možné si účet zřídit i o víkendu. Od ledna 2008 bude možné si účet otevřít prostřednictvím webových stránek banky www.bawag.cz.