BAWAG Bank zvyšuje úrok na spořícím účtu na rekordních 3,33% p.a.

BAWAG Bank CZ a.s. zvyšuje úrokovou sazbu na spořícím účtu, a to na rekordních 3,33% p.a. Úroky jsou, na rozdíl od konkurenčních nabídek, připisovány měsíčně a platí pro jakoukoliv částku.

„Tento produkt jsme na trh uvedli v prosinci 2007 (s úrokovou sazbou 3,0% p.a.) Jen za první měsíc jsme otevřeli téměř 1.000 ks spořících účtů, na kterých je uloženo nyní více než 200 miliónů Kč“, říká pan Markus Hermann, předseda představenstva BAWAG Bank. „Kromě vysokého úroku jsou klienti spokojeni i s tím, že peníze mají kdykoliv k dispozici a že k účtu dostanou zdarma internet banking a další služby“ dodává. Účet je veden v CZK.

Jak si účet založit: zavolejte kdykoliv na bezplatnou infolinku 800 700 800 nebo navštivte jakoukoliv pobočku banky vč. poboček ve vybraných supermarketech Billa, ve vybraných pobočkách je možné si účet zřídit i o víkendu.

Během ledna 2008 bude umožněno otevřít si účet bez osobní návštěvy banky, tj. prostřednictvím webových stránek banky www.bawag.cz nebo bezplatné infolinky.

Podrobnější informace k BAWAG spořícímu účtu:

ZDARMA nabízí:

• otevření, vedení a zrušení účtu
  • internetové bankovnictví (přístup k účtu 24 hod. denně)
  • všechny příchozí transakce
  • možnost zřízení 1 trvalého příkazu
  • vklady hotovosti
  • čtvrtletní nebo roční výpis z BAWAG spořícího účtu (dle výběru)