BAWAG Bank rozšiřuje svoji pobočkovou síť

Pobočka v Mladé Boleslavi zahájila oficiálně svůj provoz, nové pobočky banka otevřela také ve Vsetíně a v Třinci.

V pondělí 14. ledna večer se konalo slavnostní otevření pobočky BAWAG Bank v Mladé Boleslavi (Staroměstské nám. 88) za účasti Dr. Jaromíra Jermáře, senátora, a pana Jana Hamáčka, poslance parlamentu ČR. Tato pobočka přivítala své první klienty již v druhé polovině prosince minulého roku, slavnostního přestřižení pásky se dočkala až nyní.

Kromě pobočky v Mladé Boleslavi tento týden zahájily svůj provoz i dvě další pobočky banky, a to ve Vsetíně a v Třinci. BAWAG Bank pro obyvatele těchto měst připravila řadu zaváděcích a zvýhodněných nabídek, např. balíček IQ konto (platební karta, internetové bankovnictví a běžný účet), který normálně stojí 45 Kč / měsíčně je pro nové klienty zdarma, a to na prvních 12 měsíců.

„Veliký zájem je zejména spořící účet, na kterém nabízíme rekordní úrokovou sazbu ve výši 3,33% p.a. Mnoho klientů z Mladé Boleslavi má také veliký zájem o možnost refinancování hypotečních úvěrů“, řekl pan Přemysl Valouch, ředitel pobočky v Mladé Boleslavi. „Důvodem pro vysoký zájem o refinancování hypoték u naší banky je skutečnost, že banka se klientovi smluvně zaváže k způsobu výpočtu úrokové sazby pro další období fixace. Klient tedy ví, jak veliká přirážka mu v budoucnu bude připočtena k tržní úrokové sazbě. Klienti oceňují toto transparentní jednání“, dodává pan Valouch. Sazby pro refinancování jsou garantované, nejsou „od“, tj. platí naprosto pro všechny stejně.