BAWAG Bank dnes výrazně snížila úrokové sazby u hypoték

Úrokové sazby hypoték u BAWAG Bank nyní začínají již na 3,52% p.a.

BAWAG Bank výrazným snížením úrokových sazeb chce podpořit rostoucí zájem klientů o tento typ financování vlastního bydlení a získat klienty nové. Tento krok je plně v souladu s růstovou strategií banky, kdy během roku 2006 banka představila nejen nové úvěrové produkty (půjčka na přefinancování, kreditní karta), zlepšila parametry produktů (např. výběr platební kartou jen za 6,50 Kč z jakéhokoliv bankomatu), ale i rozšířila svoji distribuční síť (nové pobočky či rozšíření sítě mobilních bankéřů, kteří přijedou za klientem kamkoliv).

Podrobnější informace k hypotékám nabízených BAWAG Bank BAWAG Bank nabízí hypoteční úvěr s jednorázovým čerpáním a hypotéku amerického typu (dále jen americká hypotéka) již od částky 250 000 Kč, se splatností až 30 let a maximální fixací na 20 let. Současná právní úprava umožňuje jak osobám v zaměstnaneckém poměru, tak OSVČ odečítat si od daňového základu až 300 000 Kč ročně úrokových nákladů úvěrů na bydlení. Mohou tak ušetřit až 96 000 Kč ročně. BAWAG Bank umožňuje svým klientům využívat tuto možnost maximálně efektivně prostřednictvím daňově výhodné varianty hypotéky, kdy jsou veškeré poplatky součástí splátek.

Výhoda americké hypotéky u BAWAG Bank:

U americké hypotéky BAWAG Bank půjčí až do výše 90% hodnoty zastavené nemovitosti, což je nejlepší nabídka na českém trhu. Úvěr je určen na financování čehokoliv, nemusí být použita jen na financování bydlení.

Podmínky pro získání hypotéky BAWAG Bank:

• účet u BAWAG Bank (IQkonto BAWAG Bank s otevřením, vedením a zrušením zdarma)
  • pouze ve vybraných případech je povinné pojištění úvěru, popř. životní pojištění
  • věk nad 18 let
  • čistý měsíční příjem nad 10 000,– Kč*
  • pevná telefonní linka do zaměstnání
  • jakýkoliv soukromý telefon
  • podání a schválení žádosti
  • 2 doklady totožnosti
  • doložení příjmů**

*v případě OSVČ minimální čistý příjem na měsíc 15 000,– Kč ** při společném jmění manželů je nutné, aby žadateli o úvěr byli oba manželé

Jak je možné hypotéku získat?

I jako u všech ostatních produktů BAWAG Bank, zcela jednoduše a pohodlně. Stačí buď osobně navštívit jakoukoliv pobočku banky, nebo zavolat na bezplatnou infolinku 800 700 800. Do 24 hodin zájemce telefonicky kontaktuje osobní bankéř a domluví osobní schůzku a další postup. Čerpání úvěru proběhne za standardních podmínek čerpání.