4.–6. července: Bavte se s T-Mobile na Rock for People

Dobít energii a osvěžit se nejen muzikou mohou návštěvníci 12. ročníku letního hudebního festivalu Rock for People, který se uskuteční od 4. do 6. července v Českém Brodě.

Během akce mohou účastnící navštívit T-Mobile truck, vybavený deseti počítači a bezplatným přístupem k internetu, a T-Mobile Café, kde se budou moci osvěžit a využít možnost dobití baterie mobilního telefonu. „Letos otevíráme také t-music koutek, který se bezesporu stane jedním z hitů léta,“ říká Martina Kemrová, manažerka externí komunikace T-Mobile – tradičního partnera hudebních festivalů, a dodává: „Zájemci se budou moci seznámit s horkou novinkou – personalizací uvítacích tónů, která umožňuje nastavit různé melodie pro jednotlivé volající, pro jejich skupiny a také hodinu volání, třeba podle pracovní doby nebo volného času.“ Návštěvníci t-music koutku jistě ocení i možnost vyzkoušet si stahování MP3, polyfonní vyzvánění nebo walkman SE W810 a W300 s nahrávkami Robbieho Williamse.

Všichni, kdo na českobrodském Rock for People zavítají do T-Mobile trucku, mohou využít bezplatný přístup k internetu z některého z deseti PC. Rovněž se zde dozvědí vše o nové službě T-Mobile nazvané web´n´walk, díky níž lze webové stránky a e-maily číst přímo na displeji telefonu.

Hosté T-Mobile Café, které bude otevřeno od 9 hodin ráno do 1 hodiny po půlnoci, si budou moci ráno pochutnat na kávě a croissantu. Kromě dalšího občerstvení, jako jsou sendviče, čerstvé ovoce a osvěžující ledová tříšť, budou mít k dispozici denní tisk. V T-Mobile Café nechybí ani tradiční dobíjecí koutek, v němž si každý návštěvník může nechat dobít baterku telefonu nebo koupit Twist kredit. Milým suvenýrem z festivalu Rock for People v Českém Brodě může být i fotka, pořízená mobilním přístrojem. Zájemci se mohou nechat vyfotografovat a vytištěnou fotku si hned odnést s sebou.