BANKY ZE SKUPINY RAIFFEISEN PATŘÍ K INSTITUCÍM S NEJLEPŠÍMI BANKOVNÍMI SLUŽBAMI NA INTERNETU

Finanční skupina Raiffeisen získala v celosvětové soutěži „Nejlepší internetové služby bank“ celkem šest cen. K hlavním oceněním patří „Nejlepší design internetových stránek pro spotřebitele v Evropě“ pro Raiffeisenzentralbank.

Ocenění v rámci soutěže „Nejlepší internetové služby bank” jsou každým rokem udělována časopisem Global Finance ve spolupráci s porotou složenou z odborníků na internetové bankovnictví z celého světa, mimo jiné ze společností Deloitte and Touche či Bearing Point.

Kritérii pro výběr nejlepších internetových stránek a poskytovaných služeb byla účinnost strategie pro získávání a obsluhování klientů on-line, úspěšnost při nabízení internetových služeb klientům, nárůst on-line klientské základny, rozsah nabízených služeb a produktů, přínosy z internetových aktivit, design webových stránek a jejich funkčnost.

Seznam ocenění získaných skupinou Raiffeisen v letošním roce:

• Nejlepší design internetových stránek pro retailové klienty – Raiffeisenzen­tralbank/bankov­ní skupina Raiffeisen
  • Nejlepší internetové služby pro korporátní klienty v Rakousku – Raiffeisenzen­tralbank
  • Nejlepší internetové služby pro retailové klienty v Rakousku Raiffeisenzen­tralbank/bankov­ní skupina Raiffeisen
  • Nejlepší internetové služby pro korporátní klienty v Chorvatsku –Raiffeisenbank Austria
  • Nejlepší internetové služby pro retailové klienty v Polsku – Raiffeisen Bank Polska
  • Nejlepší internetové služby pro retailové klienty na Slovensku – Tatra banka
Časopis Global Finance se zaměřuje na klíčové investory kontrolující převážnou většinu aktiv pod profesionální správou. Má 50 tisíc předplatitelů a přes 300 tisíc čtenářů ve více než 160 zemích.

Čestmír Ondrůšek
Raiffeisenbank a.s.