Bankovnictví pro drobnou klientelu a podnikatele nově řídí v ČSOB Ivan Čopák

Ředitelem útvaru Řízení segmentu Retail/SME, který zajišťuje rozvoj a obchodní podporu produktů a služeb pro drobné klienty a podnikatele, byl jmenován Ivan Čopák.

Ing. Ivan Čopák (32) pracuje pro ČSOB od letošního února kdy nastoupil jako poradce pro management v útvaru Strategie. V letech 2001 až 2003 působil v Komerční bance na pozici ředitele divize Podnikatelé a ředitele útvaru Marketingové segmenty. Od roku 1997 až do roku 2001 pracoval v různých pozicích v eBance.

ČSOB tradičně vychází při vývoji svých produktů pro drobnou klientelu a podnikatele z jejich konkrétních potřeb tak, aby co nejvíce vycházela vstříc požadavkům svých klientů. Touto cestou půjdeme i nadále s tím, že jednotlivé produkty budeme ještě více přizpůsobovat jednotlivým skupinám klientů podle jejich aktivity ve využívání bankovních operací či u drobných klientů dle životních potřeb souvisejících s rodinou, bydlením, studiem a podobně a u podnikatelů dle jejich oboru podnikání, uvedl Ivan Čopák.

Ivan Čopák vystudoval obor Podniková ekonomie a management na VŠE v Praze, kde v současnosti absolvuje doktorské studium. Ve volném čase se aktivně věnuje fotbalu a squashi, rád si rovněž zahraje golf. Mezi jeho další záliby patří četba odborné literatury i beletrie.