Bankbook v novém kabátě

[Tisková zpráva] Není to tak dávno, kdy byl spuštěn server Bankbook.cz, který přináší v tuzemsku dosud nevídané možnosti výběru finančních služeb napříč bankovním trhem. Přes jeho velmi kladné přijetí provozovatelé serveru neusínají na vavřínech a již přichází s dalšími zlepšeními.

Tváří v tvář nepřebernému množství finančních produktů si lze jen těžko zachovat přehled o tom, který způsob uložení našim penězům nejlépe svědčí nebo kde si výhodně půjčit. Jednoduchou a rychlou orientaci na bankovním trhu umožňuje server Bankbook.cz, který po zadání poptávky vyhledá a porovná odpovídající služby různých poskytovatelů.

První verze této služby byla spuštěna na podzim uplynulého roku, v těchto dnech se jí však dostává dalšího rozšíření, které jde ruku v ruce s atraktivnější grafickou podobou. Jaká zlepšení tedy přináší nová tvář již tak uživatelsky velmi přívětivého portálu?

„Především se jedná o jednodušší registraci, která samozřejmě zůstává bezplatná, a snížení počtu kroků po vlastní zadání poptávky. Ještě více se tak urychlí a zjednoduší cesta k vyššímu úročení vkladů či finančním úsporám. Intuitivní navádění uživateli umožňuje například libovolně upravovat zadání a bezezbytku tak využít možnosti portálu,“ uvádí Petr Kursa, výkonný ředitel a spoluzakladatelem společnosti Sardis.

„Dále byly zpřehledněny informace, které klientovi představí službu, fungující na principu internetové aukce. Na českém trhu se sice stále jedná o novinku, například ve Velké Británii či v Dánsku je to však již úspěšně zavedený nástroj k usnadnění výběru finančních produktů,“ dodává.

Server Bankbook.cz tak svým uživatelům nabízí ještě efektivnější nástroj k zpřehlednění výběru bankovních služeb a v konečném důsledku k úsporám při správě soukromých financí. Ani banky však nepřijdou zkrátka, internetová aukce depozit jim otevírá cestu k novým klientům, což je důvod, proč jsou připraveny nabídnout uživatelům bankbook.cz zajímavější úrokové sazby termínovaných vkladů či spořicích účtů. Řadu finančních institucí, které s portálem Bankbook spolupracují, nedávno doplnily bankovní domy LBBW Bank a Volksbank.