Banka HSBC již brzy v centru Brna

Mezinárodní bankovní skupina HSBC poskytne své finanční služby v novém HSBC Premier centru na náměstí Svobody v Brně. Poté, co banka úspěšně otevřela 1. září své Kontaktní centrum v Mečové ulici 10, pokračuje v rozšíření svých prestižních finančních služeb v novém moderním prostředí.

V prvním čtvrtletí roku 2009 bude nejvýznamnější náměstí v Brně doplněno o významnou finanční instituci s nadstandardními službami. Banka HSBC zde otevře svoji novou pobočku s nabídkou Premier služeb pro celou Moravu. Stejný standard služeb mohou klienti již nyní využívat ve více než 40 Premier centrech po celém světě.

I my v Brně klienty rádi spojíme s jejich oddělením služeb, telefonním centrem nebo osobním bankéřem, jak je tomu zvykem v kterémkoliv Premier centru po celém světě. Zajistíme pro ně také okamžitý přístup k jejich účtům prostřednictvím internetového bankovnictví HSBC. Pokud si klient naplánuje svoji obchodní schůzku v naší pobočce nebo kdekoliv jinde v HSBC, má rozhodně dveře otevřené a zároveň si zde může vychutnat naši výbornou kávu, říká Petr Adámek, ředitel HSBC Premier Kontaktního centra.

HSBC Premier je celosvětově propojená bankovní služba. V České republice ji mezinárodní banka HSBC začala nabízet v březnu letošního roku. Klienti získávají vysoký standard služeb po celém světě. Z výhod HSBC Premier lze namátkou jmenovat například výběry z jakéhokoliv bankomatu na světě bez poplatků, informace o investičních příležitostech, HSBC Premier Osobního bankéře, založení účtu v zahraničí zdarma nebo zprostředkování mezinárodní hypotéky.