Banka HSBC expanduje na Moravu

Mezinárodní bankovní a finanční skupina HSBC rozšiřuje síť svých exkluzivních obchodních míst v České republice. Klientům z Moravy nabízí lepší dostupnost služby HSBC Premier i finančních služeb pro malé a střední obchodní společnosti.

Česká pobočka HSBC Bank plc dnes slavnostně otevřela v centru Brna již třetí exkluzivní obchodní místo v České republice. Banka zde poskytuje svým klientům dva segmenty služeb, osobní bankovnictví HSBC Premier a finanční služby pro malé a střední obchodní společnosti.

Klienti z Moravy tak mohou nyní díky lepší dostupnosti využít aktuální novinky z nabídky banky.

Zájemcům o efektivní a hlavně bezpečné zhodnocení úspor v oblasti osobního bankovnictví HSBC přináší unikátní řešení s garancí návratnosti vložených finančních prostředků a kombinací vysokého pevného úroku a možnosti exkluzivní prémie. Prémiový vklad HSBC v českých korunách je určen novým i stávajícím klientům s minimálním vkladem ve výši 500 000 Kč. Nabídka platí od 1. září do 30. října 2009.

V oblasti korporátního bankovnictví je jednou z mnoha iniciativ české HSBC Bank plc při otevření brněnského obchodního místa vytvoření fondu pro vývozce, který dosahuje 3 miliard Kč. Exportérům z celé Moravy, kteří mají zájem o naše finanční služby, jsme ochotni pomoci, říká Arjan van den Berkmortel, CEO, HSBC Bank plc v ČR.

Malým a středně velkým obchodním společnostem, které pravidelně využívají bezhotovostního platebního styku v rámci eurozóny, banka nově umožňuje snížit náklady za platby do a ze zemí Evropské unie. Europlatby jsou navíc provedeny téhož dne. Klienti tak mohou ponechat své finanční prostředky déle na účtu a efektivně řídit svou likviditu.

Naše lokální přítomnost je v souladu se strategií HSBC Bank plc v ČR. Díky nové pobočce je klientům na Moravě umožněn jednodušší přístup ke globální službě HSBC Premier a k celé řadě spořicích a investičních produktů banky včetně finančních služeb pro exportéry, prohlásil Arjan van den Berkmortel, ředitel HSBC Bank plc v České Republice.