AXA nabízí všem svým klientům unikátní bezplatnou asistenční službu v hodnotě 6000 korun

Finanční skupina AXA nabízí všem svým klientům další unikátní produkt - bezplatnou asistenční službu v hodnotě 6000 korun. Klient tak zdarma získá odbornou pomoc v případech odstranění příčiny havárie a otevření zabouchnutých dveří a náhradní ubytování a dopravu, jsou-li v důsledku havárie nezbytné. K aktivaci této služby stačí jediné – zavolat na telefonní číslo 272 099 944. Bezplatné asistenční služby v celkové hodnotě 7000 slovenských korun nabízí AXA také na Slovensku.

„Asistenční služby zdarma získávají všichni současní i noví klienti finanční skupiny AXA, kteří využívají některý z našich produktů životního pojištění, penzijního připojištění nebo využívají bohatou nabídku našich podílových fondů. Bezplatná asistenční služba je v této podobě v rámci tuzemského trhu unikátním benefitem a rozšiřuje nabídku asistenčních služeb na všechny naše zákazníky,“ uvedl Marek Zeman, ředitel komunikace a PR finanční skupiny AXA. „Asistenční službu zdarma v hodnotě 49 000 Kč nabízí totiž AXA penzijní fond již od června letošního roku všem členům AXA Clubu,“ dodal Marek Zeman.

Příklady bezplatné asistence:

• Odstranění příčiny havárie v domácnosti prověřeným řemeslníkem (např. instalatér, topenář, sklenář)
  • Odvoz suti a upotřebeného materiálu
  • Nouzový provoz v případě neobyvatelnosti bytu v důsledku havárie (např. krátkodobé náhradní ubytování nebo úhradu dopravy pojištěné osoby taxi službou na určené místo)

Informace o asistenční službě mohou klienti finanční skupiny AXA získat na všech jejích pobočkách a na internetových stránkách www.axa.cz. Noví klienti získají informace formou kupónu při podpisu smlouvy. Samolepku s číslem asistenční linky, která je součástí kupónu, si pak mohou nalepit na svůj mobilní telefon nebo na viditelné místo ve svém bytě.