AXA cestovní pojištění – jednoduše a rychle

Chystáte se na dovolenou do zahraničí? Chcete mít klid a jistotu na svých cestách? AXA nabízí tři programy cestovního pojištění do Evropy AXA 10, AXA 30 a AXA YEAR, které zaručí klientům kompletní servis tak, aby se cítili na své cestě v zahraničí zcela bezpečně. Výhodou cestovního pojištění AXA je především rychlost a jednoduchost, s níž ho lze sjednat. Stačí si pouze zakoupit vybraný balíček pojištění a pak jej bezprostředně před cestou aktivovat pomocí telefonu.

Programy AXA 10, AXA 30 a AXA YEAR (jsou pojmenovány podle počtu pojištěných dnů) obsahují kromě pojištění lékařského ošetření a přepravy do vlasti i další výhody v podobě pojištění trvalých následků, pojištění odpovědnosti za způsobenou škodu nebo právní ochranu a pojištění ztráty zavazadel. Balíčky pojištění AXA zatím využilo 7000 klientů, nejčastěji pro cesty do Chorvatska (26%), Itálie (15%) a Rakouska (11%).

Cestovní pojištění se vyplatí sjednat i po vstupu České republiky do Evropské unie. Zákonné zdravotní pojištění do zemí EU totiž zahrnuje náklady na lékařské ošetření pouze ve státním zdravotnickém zařízení, nikoli v privátní ambulanci nebo na klinice, ani převoz postiženého domů a další služby.“

Cestovní pojištění AXA lze sjednat velmi rychle a snadno na jakékoli pobočce AXA bez zdlouhavého vyplňování smlouvy. Stačí si pouze zakoupit vybraný balíček cestovního pojištění a jej pak kdykoli bezprostředně před cestou aktivovat prostřednictvím telefonu –zavoláním na číslo +420 272 099 990. Pojištění AXA 10 a AXA 30 nebo AXA YEAR tak mohou být i zajímavým dárkem, který obdarovaný využije přesně ve chvíli, kdy ho bude potřebovat. Oba programy jsou nabízeny ve dvou variantách podle rozsahu pojištění, tak aby si klient mohl nastavit pojištění podle svých potřeb.

Pojištění lze sjednat na dobu do 10 nebo do 30 dní, anebo jako roční pojištění opakovaných cest do zahraničí s délkou jednotlivých pobytů do 90 dní. Klient může volit dvojí rozsah pojistné ochrany v rámci programů REFERENCE a KOMFORT.

V případě programu KOMFORT kryje pojištění náklady na léčení až do výše 3 milionů korun. Největší zájem mají klienti o desetidenní balíček AXA 10 v základním programu REFERENCE, který kryje náklady na léčení a návrat do vlasti až do výše jednoho a půl milionu korun a navíc obsahuje pojištění smrti a trvalých následků, odpovědnosti za způsobenou škodu nebo právní ochranu.

Důležitou součástí cestovního pojištění od AXA životní pojišťovny je také profesionální asistenční služba s celosvětovou působností. Česky hovořící operátoři jsou 24 hodin denně připraveni pomoci klientům s řešením jakýchkoli vzniklých problémů. Pojištění právní asistence pomáhá řešit obtíže administrativního nebo právního charakteru, které se mohou při cestování přihodit, například při dopravní nehodě nebo ztrátě dokladů.“

Cestovní pojištění AXA 10 a AXA 30 a AXA YEAR se vztahují na pojistné události, které vznikly na území států kontinentální Evropy, Turecka, Tunisu, Kanárských ostrovů, Egypta a Izraele.

Seznam poboček AXA, kde je možné zakoupit balíčky cestovního pojištění, je uveden na internetových stránkách www.axa.cz.

Cestovní pojištění – přednosti

Balíčky cestovního pojištění ocení klienti především díky jejich komplexnosti a zároveň rychlosti a jednoduchosti sjednání. Telefonická aktivace v den odjezdu: Předem zakoupený balíček je možné aktivovat kdykoliv v průběhu 3 let od jeho zakoupení. Klient je pojištěn již 4 hodiny po aktivaci.

Široký rozsah pojistné ochrany: Kromě lékařského ošetření a přepravy do vlasti nabízí AXA i další výhody v podobě pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou klientem, právní pomoc a pojištění ztráty zavazadel. Navíc si klient může vybrat rozsah pojistné ochrany dle programů REFERENCE a KOMFORT.

Nepřetržitě dostupné asistenční služby: Asistenční služby jsou součástí každého balíčku a poskytují klientům pomoc přímo v místě jejich pobytu, včetně pomoci v případě administrativních komplikací, například tlumočení při policejní silniční kontrole.