Aviva životní pojišťovna vyhrála čtenářskou anketu Zlatý Měšec 2012 - Nejlepší finanční instituce

[Tisková zpráva] Příjemný večer zažila Aviva životní pojišťovna v pražském Café Louvre při slavnostním vyhlašování výsledků ankety Zlatý Měšec 2012 – Nejlepší finanční instituce. Ve své kategorii zvítězila a stala se zároveň i jedním ze skokanů roku.

Cílem ankety, která se řadí mezi nejkomplexnější hodnocení subjektů finančního trhu v České republice, bylo zvolit nejlepší finanční instituci z pohledu komplexního hodnocení dostupnosti a kvality jejich služeb. V roli porotců byli samotní hlasující čtenáři finančního serveru Měšec.cz. Hlasující hodnotili několik parametrů prostřednictvím známek od 1 do 5   – v případě pojišťoven šlo o hodnocení rozsahu pojistného krytí, ceny pojištění a klientského servisu (dostupnost poboček a informací, chování zaměstnanců a zprostředkovatelů, řešení problémů, komunikace, asistenční služby apod.). Aviva životní pojišťovna obdržela výslednou průměrnou známku 1,58. Detailní analýza hodnocení je zveřejněna na www.mesec.cz.

„Pro nás je to velice potěšující výsledek a já bych za něj chtěl všem, kteří nám poslali svůj hlas, poděkovat. Toto skvělé ocenění patří celému týmu, to jest všem zaměstnancům, poradcům i externím spolupracovníkům pojišťovny a jsme na něj patřičně hrdí. Předaná cena potvrzuje, že jsme v uplynulých letech udělali velký kus práce zejména v oblasti vývoje kvalitních a výhodných produktů s vysokou mírou flexibility a širokými možnostmi pojistného krytí, a dále v oblasti služeb klientům a likvidace pojistných událostí. Naši klienti i pojišťovací zprostředkovatelé se na nás vždy mohli spolehnout, o čemž svědčí i minimální počet negativných ohlasů v rámci ankety Zlatý měšec. V tomto trendu samozřejmě hodláme pokračovat,” dodal k výsledkům Jiří Schneller, generální ředitel a předseda představenstva Aviva životní pojišťovny.