Hlavní navigace

Aviva EasyLife přináší nejmodernější pojištění

Nový produkt investičního životního pojištění Aviva životní pojišťovna, a.s.

Volitelnou pojistnou dobu a možnost jejího automatického prodlužování, vysoké pojistné krytí na dobu, která je skutečně potřeba, širokou škálu moderních připojištěních s pojistnými částkami nezávislými na pojistné částce pro případ smrti, vysokou míru flexibility – to vše přináší nové investiční životní pojištění Aviva EasyLife. Jde o další produkt z nabídky Aviva životní pojišťovny, jehož parametry lze snadno a bezplatně přizpůsobovat potřebám klientů.

Nové investiční životní pojištění Aviva EasyLife navazuje na jeden z nejúspěšnějších pojistných produktů na českém trhu, Osobní životní plán, který se v posledních letech vykazoval mimořádně vysokým zhodnocením a oblibou u klientů. Aviva EasyLife je odpovědí na nejmodernější trend evropského pojistného trhu, kdy má klient v rámci svého pojištění možnost kdykoli v průběhu trvání pojištění upravovat rozsah pojistné ochrany, odpovídající jeho aktuální životní situaci.

Součástí pojištění Aviva EasyLife je i možnost mimořádných vkladů, volba investiční strategie (volbou libovolné kombinace 5 programů investování) a v případě potřeby rozšíření pojistné ochrany výběrem ze šesti moderních připojištění, včetně připojištění pracovní neschopnosti. Klient si u tohoto připojištění může sjednat denní dávku až ve výši 3 000 korun. Vedle toho se lze pojistit na jednu z nejvyšších částek na trhu pro případ smrti. Výplata pojistného plnění v případě úmrtí způsobeného dopravní nehodou je pak navýšena o 200 tisíc korun.

Výhodou pro klienty, kteří se nezajímají pouze o zajištění blízkých, ale jde jim o významné vlastní zajištění, je u Aviva EasyLife možnost volby vyšších pojistných částek pro připojištění, a která jsou na výši pojistné částky pro případ smrti nezávislá.

Jako doplněk Aviva EasyLife je pak klientům nabízena možnost zdarma využívat zdravotní informační službu ELVIA Assitance, která nabízí odborné telefonické konzultace s lékařem 24 hodin denně, 365 dní v roce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).