Asociace Visa International představuje novou značku Visa Commercial

Nová značka Visa Commercial zastřeší široké portfolio produktů a služeb určených pro podniky a státní správu

Visa International představuje novou značku Visa Commercial, která se bude používat k označení platebních produktů a informačních služeb určených pro podniky a státní správu. Vytvoření značky Visa Commercial je významným předělem – je to vůbec poprvé, co budou mít produkty Visa určené pro komerční sféru samostatnou identitu, která zastřeší široké portfolio komerčních řešení.

Novou značku Visa oficiálně představila na třetím ročníku Visa International Small Business Forum, které se konalo minulý týden v Barceloně. Představení značky Visa Commercial je součástí nové architektury značky Visa, která byla ohlášena na jaře letošního roku.

Nový design loga a aktualizace značky odráží široké spektrum komerčních platebních řešení, které asociace Visa nabízí, a zdůrazňuje naši pozici světové jedničky v komerčním sektoru, uvedl Gabriele Cappelletti, ředitel komerčních řešení, Visa Europe. Nová značka Visa Commercial komunikuje přímou vazbu na business-to-business řešení a zároveň reprezentuje i ostatní aktivity společnosti jakožto poskytovatele spotřebitelských, obchodních a zpracovatelských produktů a služeb.

Ke komunikaci nového loga Visa využije všech svých regionálních i globálních projektů, jako je například sponzoring, nebo marketingové a co-brandové aktivity.

Kartové produkty budou nadále používat základní logotyp Visa, který má v podvědomí spotřebitelů vazbu na maloobchodní akceptační síť.

Základní nabídku Visa Commercial tvoří tyto produkty:

Visa Business: Poskytuje malým podnikům nástroj pro efektivní správu financí. Visa Business znamená pohodlný přístup k financím, snadnou kontrolu výdajů, bezpečnost, optimalizaci cash flow a oddělení firemních nákladů od osobních výdajů

Visa Corporate: Tento produkt je určen středně velkým a nadnárodním společnostem. Umožňuje snadný monitoring a vykazování cestovních výdajů, monitoring plateb dodavatelům, individuální nastavení stropního limitu pro jednotlivé zaměstnance a samozřejmě snadnější kontrolu finančních toků.

Visa Purchasing: Pomáhá klientům snížit provozní náklady, tím že usnadňuje proces nákupu zboží/služeb s nízkou hodnotou přímo od dodavatele.

Visa Governement Procurement Solutions, tedy platební karty, které umožňují organizacím státní správy rychle a efektivně nakupovat zboží. Výhodou tohoto řešení je především úspora času státních zaměstnanců a minimalizace administrativních úkonů (byrokracie) spojených se zásobováním státních úřadů.

Jan Šimůnek
Mmd Public Relations