AMI Communications pracuje pro skupinu ČP

P r a h a (16. dubna 2003) – Od 1.dubna 2003 začala pro tři klíčové společnosti finanční skupiny České pojišťovny pracovat PR agentura AMI Communications, která zvítězila ve výběrovém řízení, jehož se účastnilo osm agentur. Hlavním úkolem agentury bude aktivní PR podpora produktů a služeb České pojišťovny, eBanky a Home Creditu. Pětičlenný tým AMI Communications bude pracovat pod vedením Milana Hejla a Pavla Nováka.
AMI Communications založená v roce 1995 je v současné době podle údajů Asociace PR agentur největší PR agenturou v České republice. Od roku 1999 je exkluzivním partnerem přední světové PR agentury Edelman PR Worldwide pro Českou republiku a Slovensko. V roce 2002 získala AMI Communications certifikát kvality řízení a poskytování služeb v oboru Public Relations PRCA/APRA podle mezinárodního standardu Consultancy Management Standard (2002).

Česká pojišťovna je kapitálově nejsilnější českou pojišťovnou se základním jměním 3,4 mld. Kč a objemem aktiv přesahujícím 115 mld. Kč. Jako univerzální pojišťovna nabízí prostřednictvím více než 700 obchodních míst a 5 000 pojišťovacích poradců prakticky všechny druhy životních, majetkových, odpovědnostních, zdravotních a úvěrových pojištění vč. propojení s dalšími finančními a bankovními produkty (penzijní připojištění, kreditní a úvěrové karty, leasing, podílové fondy apod.)

eBanka je univerzální banka, která nabízí ucelené portfolio produktů a služeb pro podnikatele, malé a střední podniky i pro fyzické osoby ve svých 142 obchodních místech. Své klienty obsluhuje zejména prostřednictvím telefonního centra, Internetu a GSM bankingu. Je uznávaným leaderem v oblasti přímého bankovnictví a od svého vzniku každoročně získává řadu prestižních ocenění.

Home Credit je jedna z vedoucích společností na trhu splátkového prodeje v ČR, kde poskytuje spotřebitelské úvěry na více než 4.300 prodejních místech se spotřební elektronikou, výpočetní a kancelářskou technikou, nábytkem, kuchyněmi, stavebními díly, podlahami, osvětlením, sanitární a zahradní technikou, topnými systémy, bazény a dalším sortimentem, včetně nákupu dovolené. Firma spolupracuje i se zubními ordinacemi, očními klinikami a chirurgicko-estetickými klinikami. Klienti HC mohou využít výhod revolvingového úvěru, jehož nositelem je nákupní a úvěrová karta YES vydávaná ve spolupráci s eBankou.