AMCICO - Renta – Ať se stane cokoli

PRAHA (21. března 2006): 3 měsíce po představení AMCICO - Kapitál přichází AMCICO AIG Life na trh s produktem nazvaným AMCICO - Renta. Jde o ojedinělé pojištění na dožití kombinované s pojištěním pro případ úrazové smrti. AMCICO - Renta je určena všem, kdo myslí na svou rodinu. Uzavřít ji totiž mohou dospělí nejen pro sebe, ale i pro své děti.

Cílovou částku si na počátku pojištění určí sám klient. V případě úrazové smrti pak získá jeho rodina trojnásobek sjednané pojistné částky. AMCICO – Renta je zároveň vhodný způsob zajištění budoucnosti dětí. Po ukončení pojistky má dítě našetřené finance například na studia či vstup do samostatného života. Výjimečná na AMCICO – Renta je skutečnost, že po dobu trvání pojistky je pro případ smrti úrazem zajištěn rodič. Dítě pak v případě pojistné události dostane trojnásobek pojistné částky. Ať se tedy stane cokoli, má rodič jistotu, že pro své dítě udělal vše.

AMCICO – Renta je, stejně jako většina produktů AMCICO AIG Life, daňově uznatelný produkt. Při jeho uzavírání přitom nemusí klient vyplňovat zdravotní dotazník. Uzavřít jej může každý dospělý člověk starší 15ti let, který má potřebu získat jistotu pro sebe či své blízké. Maximální délka trvání pojištění je stanovena na 50 let. Díky své mnohostrannosti je AMCICO – Renta zároveň velmi vhodná jako zaměstnanecký benefit.

„Produkt AMCICO – Renta dokonale ilustruje naši filosofii shrnutou v mottu ‚aby život pokračoval‘,“ vysvětluje generální ředitel AMCICO AIG Life Milan Fitko. „Kromě unikátní kombinace pojištění na dožití a pojištění smrti následkem úrazu přináší AMCICO – Renta i možnost půjčky, kterou si může pojištěnec po naspoření určité částky vybrat. Přináší tak mnohostranné využití v nejrůznějších situacích, do kterých se člověk může v životě dostat“