AMCICO – Benefit - skupinové životní a úrazové - pojištění pro malé a střední firmy

Praha (29. května 2006): AMCICO AIG Life, jako lídr na trhu skupinového pojištění v České republice, uvádí na trh jedinečný produkt, který doplní stávající portfolio připravené pro firmy v oblasti zaměstnaneckých benefitů. AMCICO – Benefit je flexibilní produkt s jednoduchou administrativou pro malé a střední firmy do 50 zaměstnanců.

Spokojení a motivovaní zaměstnanci jsou v dnešním silně konkurenčním prostředí základem úspěchu každé firmy. Program skupinového pojištění AMCICO – Benefit umožňuje malým a středním firmám kvalitní a komplexní zabezpečení zaměstnanců při neočekávaných událostech a je tak ideální variantou k doplnění sociálního programu.

AMCICO – Benefit je flexibilní skupinový pojistný produkt s jednoduchou administrativou, který je možné sjednat přímo ve firmě bez nutnosti zdravotní prohlídky a vyplňování zdravotního dotazníku jednotlivými zaměstnanci. Základem tohoto pojistného produktu je jedna skupinová životní nebo úrazová pojistka pro všechny zaměstnance, k níž je možné připojistit například trvalou invaliditu následkem úrazu, hospitalizaci nebo chirurgický zákrok, a to vše za nižší cenu v porovnání s individuálním pojištěním. Firmy si mohou vybrat ze třech variant produktu, a to „standard“, „bonus“ nebo „exclusive“ podle rozsahu pojistného krytí.

„Přicházíme na trh s jedinečným produktem v oblasti skupinového životního pojištění, který v současné době žádná jiná pojišťovna na českém trhu nenabízí,“ komentuje nabídku PRVNÍ AMERICKO-ČESKÉ POJIŠŤOVNY, a.s. AMCICO AIG Life její generální ředitel Milan Fitko. „Malé a střední firmy tak ve skupinovém pojistném produktu AMCICO – Benefit naleznou nejen nástroj na posílení loajality svých zaměstnanců, ale i nástroj na motivaci a stabilizaci pracovních týmů.“