Ambice hokejového Vsetína pro příští sezónu rostou

Roman Čechmánek bude pravděpodobně prvním „hrajícím“ sportovním ředitelem klubu.

Česká spořitelna prodlužuje partnerství se vsetínským hokejem na další sezónu

Zástupci České spořitelny, Města Vsetín a Vsetínské hokejové a.s. dnes v Praze podepsali partnerskou smlouvu o spolupráci v oblasti hokeje na Vsetínsku na další sezónu. Česká spořitelna tak prodlužuje partnerství s úspěšným vsetínským hokejovým týmem, který je šestinásobným vítězem nejvyšší domácí hokejové soutěže.

Do vedení klubu přichází z kanadskoamerické NHL Roman Čechmánek, který patří mezi světovou brankářskou elitu. Čechmánek bude sportovním ředitelem klubu a zároveň, pokud to situace v NHL umožní, bude také podporovat vsetínský tým jako gólman.

Vsetínský hokej potřebuje silného, důvěryhodného a zároveň dynamického partnera. Takovým partnerem Česká spořitelna nepochybně je. Jsme potěšeni, že v naší dosavadní úspěšné spolupráci budeme pokračovat. Jsem přesvědčen, že se toto spojení promítne do výsledků extraligového týmu v příštích sezónách. Neméně důležité je to, že Česká spořitelna bude i nadále napomáhat rozvoji i dalších hokejových aktivit mládeže ze Vsetínska. Posílením týmu o Romana Čechmánka, pakliže se to stane, a především přestupem dalších hráčů, které jsme získali, rostou naše ambice na úspěchy v Extralize, uvedl Jíří Čunek, starosta města Vsetína.

Jsme rádi, že dobře zahájená spolupráce bude pokračovat, vysvětluje důvody prodlouženého angažmá České spořitelny ředitel marketingu banky Václav Kubata. V uplynulém půlroce jsme zjistili jak významnou roli sehrálo sponzorské partnerství České spořitelny se vsetínským hokejovým klubem pro naše klienty v regionu i pro další rozvoj aktivit banky v oblasti programů financování měst a obcí. Ukazuje se, že hokej je český národní sport a Česká spořitelna chce být vidět i na tomto poli.

Zatím nejúspěšnější hokejový tým v historii samostatné České republiky si pro nastávající sezónu vytyčil za cíl postup do play off hokejové extraligy.

Klára Gajdušková,
České spořitelny, a.s.