Air France a KLM v České republice

AIR FRANCE A KLM OSLAVUJÍ OFICIÁLNÍ OTEVŘENÍ SVÉ PRAŽSKÉ POBOČKY

Společnosti Air France a KLM dnes oficiálně otevírají svou novou pobočku v Praze. Ústřední kancelář AIR FRANCE KLM pro Českou republiku se nachází v pražském administrativním centru v Jungmannově ulici, č.p. 34. Kancelář bude zaměstnávat celkem 26 zaměstnanců (obchodní a marketingové oddělení, personalistické oddělení, účetní a kontrolní oddělení včetně přepravy, práce na letišti a nákladní dopravy).

Slavnostní přestřižení pásky se uskuteční za přítomnosti francouzského a nizozemského velvyslance v České Republice, viceprezidentů Air France a KLM pro Evropu a severní Afriku panů Etienna Rachou a Marnixe Fruitemy. Na slavnostní otevření byli pozváni i představitelé partnerských leteckých společností, výkonní ředitelé a zástupci korporátních klientů i cestovních agentur spolupracujících s KLM a Air France.

„Jsme velice rádi, že tu dnes můžeme být a oslavit tuto symbolickou událost, jež ilustruje společnou vizi našich dvou společností,“ prohlásili během slavnostního otevření Etienne Rachou a Marnix Fruitema.

„Jsme přesvědčeni, že naši zaměstnanci budou vysoce profitovat ze strategického umístění kanceláře i z možnosti pracovat vedle sebe,“ dodal Ludovic Froidure, Ředitel Air France pro Českou republiku a Slovensko, a František Šiling, Ředitel KLM pro Českou republiku.

Jedním z hlavních cílů této fúze je naplnit očekávání zákazníků Air France a KLM. Vedle řady dalších výhod budou zákazníci moci využívat následujících výhod profitovat z následujícího:

Široké integrované sítě s celkem 247 destinacemi po celém světě

Možnosti kombinovat letenky

Flying Blue, atraktivního věrnostního programu pro časté zákazníky

V rámci strategie navázat co nejužší spolupráci se společnosti KLM a Air France rozhodly využít synergických efektů na místní úrovni: proto například sdílejí databázi korporátních klientů a cestovních agentur.

Air France a KLM jsou si vědomy poptávky po lepší dostupnosti regionálních destinací a svým klientům nabízejí široký výběr těchto destinací prostřednictvím svých přestupních uzlů na pařížském letišti Charlese de Gaulla a na amsterodamském letišti Schiphol.