Air Bank začala nabízet bankovní služby

[Tisková zpráva] Dnes ve 14 hodin se Air Bank otevřela pro veřejnost. Ve 12 pobočkách, po telefonu nebo naprosto online si od tohoto okamžiku může kdokoliv založit běžný nebo spořicí účet. Air Bank nabízí každému možnost vyzkoušet si služby na tři měsíce zdarma. Úrok na spořicím účtu u Air Bank je mezi srovnatelnými produkty dnes nejvyšší – 2,5 %, s garancí, že vždy bude patřit mezi tři nejlepší na trhu.

Air Bank nabízí dva cenové programy – Malý tarif bez měsíčního poplatku a se zpoplatněnými vybranými službami, a Velký tarif, s měsíčním poplatkem 150 korun a všemi dalšími běžnými službami zdarma. Ke každému z těchto tarifů si může zákazník zřídit až 10 běžných a 3 spořicí účty.

Malý tarif je určený těm, kdo chtějí mít kontrolu nad každým výdajem. Velký tarif se pak hodí pro správu rodinných financí nebo těm, kdo chtějí mít jistotu, že zaplatí 150 Kč a dál se nemusejí starat, protože například výběry z bankomatů v celé EU mají zdarma. K oběma tarifům dává Air Bank dvě platební karty zdarma.

Jakákoliv služba nebo funkce je dostupná v pobočkách, po telefonu nebo prostřednictvím internetového bankovnictví. Každý z těchto kanálů je rovnocenný a neplatí se žádné poplatky za jejich využití (např. poboček) – pokud je služba zpoplatněná, stojí vždy stejně.

Air Bank svým zákazníkům garantuje spokojenost. Pokud se službami nejsou spokojení, potom mohou jednoduše bez nutnosti cokoliv vysvětlovat nebo dále řešit poplatek odmítnout. Okamžitě je v takovém případě zrušen a Air Bank ho zákazníkovi nebude účtovat.

Aby Air Bank usnadnila zákazníkům přechod z jiných bank, plně podporuje Kodex mobility, díky kterému zákazník pouze podepíše jeden formulář a během pár dnů se v Air Bank objeví nastavení všech trvalých plateb a inkas z dřívější banky. Každý si může vyzkoušet služby Air Bank na tři měsíce zdarma.

Běžné a spořicí účty je možné si založit během pár minut ve 12 pobočkách. Je možné si o účet zažádat po telefonu nebo si jej otevřít kompletně online po internetu. V takovém případě nemusí zákazník nikam chodit nebo čekat na žádného kurýra. Pouze si naskenuje potřebné doklady a pošle si na nově zřízený účet jakoukoliv platbu ze svého současného účtu. V okamžiku připsání této platby na účet v Air Bank může naplno využívat všechny služby.