AAA Auto poskytla pojištění od firmy Carlife již 160 tisícům klientů

Již 160 tisíc klientů AAA AUTO získalo k dnešnímu dni unikátní pojištění od společnosti Carlife. Pojistka pomáhá řešit nenadálé elektrické nebo mechanické závady na automobilu a hradí náklady na opravu vozu včetně náhradních dílů. Celkem tak bylo za šestileté období poskytování této unikání pojistky vyplaceno 30 milionů Kč.

Pojistnou ochranu nečekaných technických závad vyvinula před pěti lety společnost Carlife. Stalo se tak na základě speciální poptávky ze strany společnosti AAA AUTO, která přišla s požadavkem na poskytnutí nadstandardního pojištění pro klienty svých autocenter.

„Toto unikátní pojištění zásadně snižuje riziko pro naše zákazníky, že by museli investovat do případných oprav u nečekaných závad jejich auta,“ vysvětlil viceprezident skupiny AAA AUTO Matyáš Kořínek. Přísná kritéria pojišťovacího programu podle něj zatím nesplnil žádný konkurent na českém, slovenském, polském ani maďarském trhu a AAA AUTO tak získala významnou konkurenční výhodu.

„Spolu s možností důkladné prohlídky všech vozů vlastním mechanikem a také s možností výměny automobilu za jiný do 72 hodin představuje pojištění od Carlife jeden z hlavních prvků jistoty pro naše zákazníky,“ uvedl Matyáš Kořínek.